< Grįžti į sąrašą

Gydykite kitus, sveikite patys
Eric Pearl

8,90
224p.

Į krepšelį


Daktaras Erikas Perlas (Dr. Eric Pearl) pradėjo veiklą kaip chiropraktikas – Los Andžele jis įkūrė savo kabinetą. Tačiau vėliau jis ir keli jo pacientai patyrė stebuklingą gydomosios energijos poveikį. Erikas Perlas tvirtina, kad tą poveikį patirti bei perduoti jį kitiems gali kiekvienas.
Norėdamas padėti žmonėms įvaldyti gydymo meną, jis ėmė ta tema vesti seminarus bei skaityti paskaitas. Daktaras Perlas ne tik gydo žmones, bet ir moko juos tapti gydūnais.

Ši Perlo knyga "Gydykite kitus, sveikite patys" kalba apie visiškai naują energinio gydymo būdą. Jis tampa įmanomas tada, kai gydūnas atsiveria gydomajai visatos energijai ir tampa jos priėmėju. Šio gydymo ypatumas yra toks, kad energijos priėmėjais gali tapti visi ir visi gali ją nukreipti į kitą žmogų. O gydydami kitus, žmonės drauge gydosi patys.

Kodėl tiek daug garsių viso pasaulio gydytojų taip domisi nepaprastais išgijimais, apie kuriuos kalba Eriko Perlo pacientai? 
Jie praneša, kaip staiga atsikratė tokių sunkių ligų kaip vėžys, AIDS, cerebrinis paralyžius ir taip toliau. Maža to, pabendravę su Eriku Perlu žmonės pajunta, kad ir patys gali priimti gydomąją visatos energiją bei perduoti ją kitiems. 
Koks tai yra reiškinys? 
Ar mes galime dabar atsakyti į šį klausimą? 
Visų pirma reikia pasakyti, kad sugebėjimas priimti „naujus gydomuosius dažnius", apie kuriuos šioje knygoje kalba daktaras Perlas, yra visai kas kita nei iki šiol žinotos energinio gydymo technikos. Tai netgi nėra technika, ar metodika, apskritai. Veikiau tai gebėjimas atsiverti visatos energijai ir su ja susijungti. 

"Esu gavęs iš gyvenimo daug nuostabių dovanų. Viena jų - gebėjimas gydyti žmones. Pasakysiu apie šią dovaną štai ką: ją aptikęs aš suvokiau, kad turiu egzistencinį tikslą. Tai nuostabu! Jaučiuosi palaimintas, kad galiu gyventi aktyviai ir visiškai sąmoningai. Gebėjimas gydyti iš tikro yra pati didžiausia dovana, kurią mums gali įteikti gyvenimas."
Eric Pearl

Vertė Andrius Rodomanskis







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Artimiausi renginiai
2024-01-26 - 2024-12-31
Meditacijos mokykla
Prembuda (Vilniuje)

Plačiau
2024-04-07
Meditacinė diena ir įvadinis meditacinis turas
Prembuda, Jivan (Vilniuje)

Plačiau
Peržiūrėtos prekės
Gydykite kitus, sveikite patys
€8,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish