< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Sidabrinis amuletas 'Fėjos Pentagrama'
Sidabras

21,00

Į krepšelį


Dvasingumui, Energijai, Harmonijai ir Tikslo pasiekimui

Nors niekas tiksliai nežino kokia yra tikroji fėjų legendos kilmė, vieni mąsto, jog fėjos - būtybės atsirandančios iš žmonių teigiamų jausmų ir emocijų, kiti yra įsitikinę, kad šios trapios mažylės yra ne kas kita kaip angelai. Dar kiti teigia, jog tai dvasios, grįžusios iš anapusinio pasaulio.
  
       Fėjos tai magiškos, dažniausiai sparnuotos būtybės gyvenančios šalia mūsų. Jos yra nepaprastai gražios, ir šis išorinis grožis ir fėjos gebėjimas kurti magiją, traukia žmogų prie jų kaip geležį prie magneto. Tai labai intelektualūs sutvėrimai, kurie dažnai vaizduojami silpni, tačiau iš tikro pasižymi begaline fizine ir protine jėga.

       Fėjų tikslas yra rūpintis gamta, kadangi žmogus irgi yra gamtos dalis, fėja pasirūpins ir juo.  Paprašytos pagalbos, jos padės sveikatos, karjeros ir santykių srityse, padės kiekvieną neigiamą situaciją apversti 180 laipsnių kampu.

     Pentagrama, nors žinoma jau 8000 metų, puikiai pritaikoma ir šiandien. Penki – labai svarbus skaičius žmogaus gyvenime.  Žmogus turi 5 pagrindinius pojūčius, po 5 pirštus ant rankų, penkias gyvenimo stadijas: gimimą, paauglystę, lytinę brandą, tėvystę ir mirtį. O pentagrama turi būtent 5 kampus.

     Pentagrama labiausiai žinoma apsaugos nuo blogio galia. Ji saugo ne tik savo šeimininką, bet ir jo namus. Apskritimas, apjungiantis šią žvaigždę, simbolizuoja amžinybę, begalybę bei gyvenimo ratą. Visi penki pentagramos kampai, besiliesdami prie to paties apskritimo, reprezentuoja bendrai veikiančius visus penkis elementus: vandenį, orą, ugnį, žemę ir eterį.
 
      Kartu sujungtos dvi energijos – Fėja ir Pentagrama – tampa galingu amuletu apdovanojančiu sėkme kiekviename gyvenimo žingsnyje ir stipria apsauga nuo bet kokio blogio. 

Sidabras. Praba: 925. 
Dydis: 3,4 x 1,6 (cm)




Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Sidabrinis amuletas 'Fėjos Pentagrama'
€21,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish