< Grįžti į sąrašą

Salveo. Laukinių augalų reikšmė sveikatai
Ilzė Jansonė

8,40
215p.

Į krepšelį


Pabaltijo gyventojai dar netolimoje praeityje maistui naudojo daugiau nei 100 pavadinimų laukinių augalų. Augalai niekur nedingo, jie laukia, kad mes juos ir vėl pradėsime vartoti kasdieninėje mityboje. Patys svarbiausi ir stipriausiai veikiantys augalai įtraukti 5"Salveo" mišinio sudėtį; juose yra virš 20 augalų, jie sudaro 3 grupes (šaknys, žievės, žalumynai), ir visos trys grupės reikalingos organams, bet pagrindinė grupė yra žaliųjų augalų grupė. Vaikams trūksta geležies, jiems mažakraujystė ir acidozinis kraujas. Silpnai dirba endokrininė sistema. Deformuoti stuburai. Kasos, inkstų ir kepenų masė sumažėjusi. Bloga oda, plaukai ir t. t.
Bet niekas nepasakoja - kodėl?! Ir ką daryti? 

Dažniausiai tai yra dėl mikroelementų trūkumo organizme, ypač dėl geležies ir vario trūkumo, tai ir yra pagrindinė priežastis, kad tiek daug vaikų - dvasiniai ligoniai. Kultūriniuose augaluose mikroelementų labai mažai, nes dirvožemis nualintas. Mes mikroelementus galime gauti tik iš laukinių augalų.
Kuo tamsesnis lapas, tuo daugiau chlorofilo, reiškia, ir geležies (Fe). Geležis it magnetas pritraukia kitus 27 mikroelementus - vienų mažiau, kitų - daugiau, bet tokiu santykiu, kad ląstelės galėtų juos Įsisavinti, skirtingai, negu neorganinius geležies preparatus. Chlorofilas "suėda" vėžio ląsteles, tą žmonės turi žinoti. Chlorofilas - tai natūralus tonusas!

"Salveo" augalų mišinyje svarbiausia yra žaliųjų augalų grupė, bejos negali būti sveika endokrinininė sistema, nervų ląstelės ir smegenys, bet ypatingai kasa, kuri drauge su gleivine sudaro imuninę sistemą. Jei kasa degeneruoja, mes pasenstame pirma laiko, bet, jei ją atstatysime, atsistatys bendrai visas organizmas, net vizualiai, nes atsistato visa imuninė sistema. "Salveo" gydo ir vidines, ir išviršines negyjančias žaizdas, regeneruoja audinius. Be "Salveo" tai neįmanoma. 

Jau 30 metų "Salveo" galima pirkti Latvijos vaistinėse ir Lietuvos sveikatinimo? parduotuvėse. "Salveo" augalų mišinį turėtų vartoti visi, o ypač vaikai. Tai vienintelis kelias Į stiprią ir gerą sveikatą!







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Salveo. Laukinių augalų reikšmė sveikatai
€8,40

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish