< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

Rožinio Kvarco Švytuoklė


11,50

Tyras ir širdžiai mielas rožinis kvarcas – tai širdies čakros akmuo, besąlyginės meilės ir vidinės ramybės kristalas. Jis spinduliuoja švelnią moterišką energiją, užuojautą ir ramybę, švelnumą ir gyjimą, puoselėjimą ir jaukumą. Rožinis kvarcas kalba tiesiogiai su širdies čakra naikindamas emocines žaizdas, baimes bei neapykantą, per visą aurą skleidžia dieviškosios meilės energiją. Prikeldamas širdį jos pagrindinei funkcijai – meilei – rožinis kvarcas suteikia gilų asmeninio pasitenkinimo jausmą, leisdamas nuoširdžiai dovanoti ir priimti meilę iš kitų.

Vadinamas širdies akmeniu, rožinis kvarcas buvo naudojamas kaip meilės simbolis jau 600 metų prieš Kristų ir šiandien vis dar išlieka svarbiu sėkmingų santykių talismanu (dar vadinamas „meilės sau“ akmeniu). Jisai labai efektyvus pritraukiant naują meilę, romantiką ir intymumą ar siekiant užmegzti glaudesnį ryšį su savo šeima ar draugais. Jisai palaiko bendruomenių ryšį ir veikia balanse kartu su Žeme, Visata ir dieviškumu. Santykiuose skatina harmoniją, pasitikėjimą, pagarbą, ištikimybę, padeda susitaikyti ir palaikyti gražius santykius.

Rožinis kvarcas tai pat įkvėpia meilę grožiui savyje, kituose ir gamtoje ir ypač įkvėpia vaizduotę palankią mene, muzikoje ir rašytiniame žodyje.





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Rožinio Kvarco Švytuoklė
€11,50

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish