< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

PUIKI DOVANA
Natūralaus ametisto drūza
Vienetinė

29,00

Ametisto kristalo savybės yra glaudžiai susijusios su trečiosios akies čakra - dvasingumo ir intuicijos centru, bei karūnos čakra, kuri valdo mūsų ryšį su visata. Šie energetiniai centrai yra siejami su violetine spalva, o tai padeda paaiškinti, kodėl ametisto kristalas yra toks galingas akmuo, skirtas subalansuoti, atverti ir suaktyvinti trečiosios akies ir karūnos čakras. Dirbdami su ametisto kristalo savybėmis, kad į savo gyvenimą įneštumėte daugiau ramybės, atsipalaidavimo ir dvasinio sąmoningumo, pradėsite suprasti, kodėl ametistas yra vienas populiariausių ir paklausiausių kristalų visame pasaulyje. 

Ametisto kristalas yra privalomas kiekvieno kristalų mylėtojo kolekcijos akmuo. Ametistas leidžia nuraminti protą, o tai gali padėti geriau miegoti, medituoti ir apskritai patirti aukštesnę būseną. Nesvarbu, kas esate ir kokie yra jūsų gyvenimo tikslai, ametisto kristalas gali padėti jums jūsų gyvenimo kelyje. 

Vieni iš labiausiai žinomų būdų, kaip panaudoti ametisto savybes, yra dvasinės praktikos, ypač ryšio su savimi gilinimas ir gebėjimas naudotis intuicija. Ametistas ne tik pagerina jūsų intuityvųjį pojūtį, bet taip pat padeda siekti vidinės ramybės ir leidžia pailsėti bei atsipalaiduoti, kai to labiausiai reikia - prieš miegą, stresinės situacijos metu arba prieš pradedant meditaciją.

Ametistas taip pat saugo jūsų dvasią, apgaubdamas jūsų energetinį lauką violetinės šviesos burbulu. Pakeldamas jūsų energetinę vibraciją ir palaikydamas jūsų dvasios ramybę, šis kristalas gali būti galingas jūsų energetinis skydas.

Mūsų mėgstamiausias būdas panaudoti ametisto savybes vidinei ramybei atrasti - susikurti savo asmeninę kristalų programą. Dėvėdami ametisto kristalų papuošalus, nešiodamiesi akmenį su savimi ir įtraukdami jį į savo erdvę, galite sukurti vidinę ir išorinę ramybės ir atsipalaidavimo aplinką, kad ir kur būtumėte ar ką darytumėte.

Kaip naudoti ametistą? 

Dėvėjimas: ametisto papuošalų nešiojimas yra galingas būdas visą dieną palaikyti ryšį su kristalo energija. Ametisto apyrankė, pakabukas ar auskarai gali priminti, kad reikia išlaikyti vidinę ramybę, kad nebūtumėte pažeidžiami išorinio pasaulio rūpesčių ar trukdžių.

Nešiojimas su savimi: ametistą galite ne tik dėvėti, bet ir nešiotis su savimi rankinėje ar kišenėje, kad galėtumėte išlaikyti jo energiją ir su ja susijungti, kai to labiausiai reikia. Jei pajutote, kad jums reikia vėl prisijungti prie jo ramios energijos, palaikykite kristalą ir keletą kartų įkvėpkite, kad įsitaisytumėte ramesnėje būsenoje.

Kristalo laikymas asmeninėje erdvėje: pastatykite ametistą šalia lovos, darbo vietoje ar ten, kur jį matysite kiekvieną dieną, kad jis primintų, jog ramybė jums pasiekiama, kai tik jos prireikia. Ametistas taip pat skleis raminančią energiją, taip sukurdamas taikesnę aplinką. 

Čakra: Trečios akies, Karūnos.

Tai yra natūralūs akmenys, todėl kiekvienas yra unikalus ir gali turėti smulkių doubučių, intarpų - tai yra jų natūralaus grožio dalis. 
Išmatavimai: 8.5 x 4 x 6.5 (cm).
Svoris: 302 (g)





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Naujos prekės
Lenormand de Paris kortos
€21,58
Medieval Hockey kontstruktorius Time For Machine
€96,82
1001 Aladdin žaidimo kortos USPCC (mėlynos)
€13,00
Kaligrafijos rinkinys Steampunk
€23,71
Self-Love užašinė
€33,18
The Prophet užrašinė
€26,66
Kali užrašinė
€26,66
Love Your Inner Goddess Journal užrašinė
€26,66
Rumi užrašinė
€26,66
Rose Quartz amuletas pakabukas
€16,17

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish