< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

PUIKI DOVANA
7 neapdorotų kristalų rinkinys
AUM

26,90

Rinkinį sudaro: rožinis kvarcas, ametistas, kalnų krištolas, avantiūrinas, raudonas jaspis, geltonas kalcitas, sodalitas.

Dėžutės išmatavimai: 9 x 7 x 3 (cm).

Raudonas jaspis naudojamas gynybai, sveikatos ir grožio kerams. Suteikia valios, ryžto sprendimuose ir veiksmuose, padeda atgauti jėgas ir pasufleruoja puikių idėjų. skatina valią, drąsą, dinamiškumą, emocinį stabilumą, koncentraciją. Padeda pamatyti bei spręsti problemas, kol jos neapsidaro per didelės. Sužadina kraujo apytaką, šildo.

Ametistas yra mūsų gelbėtojas tomis dienomis, kai jaučiame spaudimą ir atrodo, kad viskas klostosi negerai. Jis suteikia aiškumo jausmą, atpalaiduoja protą, padeda rasti streso priežastis. Šis kristalas gali mums padėti sumažinti nerimą ir pritraukti pozityvias vibracijas.

Kvarcų šeimoje gausu aukštus dažnius skleidžiančių kristalų, tačiau universaliai galingas kalnų krištolas tikrai yra išskirtinis. Jis geba išvalyti, sustiprinti ir programuoti ketinimus. Laikykite jį savo namuose, kad išvalytumėte ir sustiprintumėte savo erdvės energiją, arba naudokite kartu su kitais kristalais, kad sustiprintumėte jų energiją. 

Avantiurinas suaktyvina žmogaus jausmus, paryškina išgyvenimus, bet ramina emocijas ir suteikia skrydžio, labai geros savijautos įspūdį. Pakelia nuotaiką, stiprina motyvaciją, suteikia palankią progą, padeda įveikti drovumą. Šis akmuo skatina individualumą, gabumus, pasitikėjimą savimi, svajonių įgyvendinimą, kūrybiškumą, padeda nekreipti dėmesio į rūpesčius, neutralizuoja stresą. Taip pat sugeria elektromagnetines bangas, negatyvias energijas, įvairias baimes ir nerimą, atstato vidinę pusiausvyrą.

Stulbinančio grožio ir funkcionalus sodalitas užkuria pokalbį dvejomis prasmėmis: skatina kalbėti apie jo unikalią išvaizdą, bet taip pat, dėl gilaus ryšio su gerklės čakra, skatina aiškų bendravimą ir minčių raišką. Tai suteikia stiprų saviraiškos talentą, kad galėtumėte tiksliai pasakyti tai, ką norite, be dviprasmybių ar pavojaus būti nesuprasti. Sodalitas nori padėti jums geriau bendrauti, tačiau didžiulė sėkmingo bendravimo dalis yra gebėjimas iš tikrųjų klausytis.

Žvelkite į pasaulį pro rožinius akinius pasitelkdami besąlygišką rožinio kvarco kristalų meilę. Šis kristalas veikia kaip švelnus priminimas, kad visų pirma reikia mylėti ir puoselėti save patį. Darbas su rožiniu kvarcu atveria širdį visų rūšių meilei: meilei sau, šeimai, draugams, antrai pusei ir dar daugiau.

Kalcitas padeda realizuoti save, skatina dvasinį vystymąsi. Stiprina atmintį, pasitikėjimą savimi, savo pozicijos laikymąsi, padeda susikaupti, kontroliuoti emocijas, suteikia drąsos būti savimi, skatina stabilumą, pastovumą, viltį, pasitikėjimą ir valią. Kalcitas padeda augti ir vystytis asmenybei, tobulėti, žadina talentus padeda įgyvendinti idėjas, padeda gyventi „čia ir dabar“, padeda išsilaisvinti nuo stiprių materialių prisirišimų, suveda dvasią ir materiją.








Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Naujos prekės
Žalvarinis įrankis žvakei užgesinti
€12,80
Celestinas (M)
€19,00
Avantiurinas (XL)
€9,00
Chalkopiritas
€12,00
Fluoritas AA
€6,90
Azurmalachitas
€49,00
Rožinio kvarco bokštas
€15,00
Citrino bokštelis
€19,00
Piritas drūza
€109,00
Rankų darbo ritualinė juoda žvakė - negatyvo šalinimui ir apsaugai
€12,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish