< Grįžti į sąrašą

PUIKI DOVANA
Rožinio kvarco ir rudrakšos sėklų apyrankė
± 0.8 (cm)

9,90 €12,00

Į krepšelį


Kadaise buvo tikima, kad rožinio kvarco kerinčius, gyvybingus rožinius atspalvius sukėlė graikų deivės Afroditės pralietas kraujas, kai ji atkakliai kovojo, kad išgelbėtų savo meilužį Adonį nuo pavydaus Areso nužudymo. Šis kristalas laikomas svarbiausiu meilės akmeniu, nesvarbu, ar tai būtų meilės pritraukimas romantiškų santykių forma, ar meilė sau, ar buvusio širdies skausmo gydymas. Rožinis kvarcas ant riešo nuolat primins, kad su savimi kalbėtumėte maloniai ir meiliai, priimtumėte save ir be baimės atvertumėte širdį, kad įsileistumėte meilę.

Rožinio kvarco karoliukų apyrankė yra galingas įrankis, padedantis užmegzti ryšį su savo dvasios gausa ir ją atpažinti, skatinantis pasitikėjimo savimi ir rizikos jausmą, taip pat padedantis asmeniškai pereiti iš patogios, bet sustingusios rutinos į didžiulio augimo ir gyvybingumo laikotarpį. .

Nešiodami rožinio kvarco kristalų apyrankę, vaikščiodami po pasaulį ir atverdami akis gyvybingai meilei, kuri jums prieinama, su savimi nešiositės galingą meilę spinduliuojančią jos energiją ir pastebėsite, kad sugebate į savo gyvenimą pritraukti daugiau meilės, ramybės ir laimės. Meditacijos metu galite lengvai užprogramuoti apyrankę su ketinimais, išvalyti bet kokius emocinius blokus ir išgydyti širdies skausmus.

Karoliukų diametras: 0.8 (cm).
Riešo apimtis: 16 (cm).






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Rožinio kvarco ir rudrakšos sėklų apyrankė
€9,90 €12,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish