< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

PUIKI DOVANA
Amazonito apyrankė (AA)
8 (mm)

24,00

Amazonitas skatina jumyse slypinčią vaikišką energiją ir padeda jums atskleisti savo šviesiąją ir džiaugsmingąją pusę. Tegul amazonito kristalas būna jūsų priminimas daugiau žaisti, linksmintis ir džiaugtis gyvenimu. Nebūkite tokie rimti! Išmokite šiek tiek atsipalaiduoti.

Amazonitas ypač padeda tiems, kurie yra linkę užsisklęsti savyje. Amazonitas padeda  tapti lankstesniems ir lengvesniems. Jo savybės, primenančios vandenį, skatina atsipalaiduoti ir leisti gyvenimui tekėti.

Darbas su amazonito kristalu atveria ir energizuoja širdies čakrą. Jo žalias atspalvis pripildo jūsų širdį meilės ir šviesos, kad galėtumėte pakilti virš neigiamos energijos, bandančios jus suklupdyti. Jei baimė, kontrolė ar stresas motyvuoja daugiau jūsų veiksmų, nei norėtumėte pripažinti, galite naudoti amazonitą, kad įkvėptumėte sau tokių nevaržomų savybių kaip pasitikėjimas, užtikrintumas ir kūrybiškumas. Pripažinę, kokį vaidmenį baimė ar bet kuri kita neigiama emocija vaidina jūsų gyvenime, galite ją nugalėti. 

Amazonitas sustiprina jūsų vilties ir optimizmo jausmą, padeda išlaisvinti širdyje laikomus toksiškus jausmus.  Dirbdami su šiuo kristalu sąjungininku priminkite sau apie šviesą tunelio gale. Šis vilties jausmas puikiai dera su padidėjusiu gebėjimu atsisakyti kontrolės. Šios energijos kartu padeda jums pasiduoti srautui ir leisti gyvenimui tekėti savo laiku ir savo keliu. 

Jei darbe ar santykiuose jums reikia daugiau žaismingumo, amazonitas yra kristalas jums. Amazonitas padeda į gyvenimą žiūrėti ne taip rimtai, todėl galite rasti laiko ir erdvės pasilinksminti stresinėse ar energetiškai sunkiose situacijose.

  • Karoliukų diametras: 0.8 (cm).
  • Riešo apimtis: 17 (cm).






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Naujos prekės
Sortilegium Taro kortos
€37,15
Totem Guardians Oracle kortos
€23,00
Trinity Taro kortos
€25,64
Mother Mort's Carnival of Souls kortos ir naudojimosi vadovas
€47,34
Aquarian Taro kortos ir naudojimosi vadovas
€38,37
Zodiac Taro kortos ir knygelė metalinėje dėžutėje
€25,64
Dark Knight žaidimo kortos Theory11
€21,47
Teenage Mutant Ninja Turtles žaidimo kortos Theory11
€21,47
Wonka žaidimo kortos Theory11
€21,47
Lucid Dreaming Lucid Living Oracle Kortos Red Feather
€44,07

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish