< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

PUIKI DOVANA
Raktų pakabukas su Gyvybės Medžiu
13 (cm)

5,40

Simboliai yra prasmingas ir stilingas būdas išreikšti idėją juvelyrikos pasaulyje. Kai kurių sąvokų negalima taip giliai išreikšti žodžiais, o simboliai patys savaime pranoksta žinutę. Vienas iš populiarių simbolių, kuriame gausu interpretacijų ir reikšmių, yra Gyvybės medžio simbolis. Šis simbolis turi ilgą istoriją, apimančią įvairias kultūras ir šimtmečius.

Gyvybės medžio simbolis aiškinamas įvairiai, tačiau dažniausiai jis simbolizuoja ryšį ir vienybę. Tačiau šio dizaino evoliucija ir gelmė yra daugiasluoksnė. 

- Ryšys: Apskritimai simbolizuoja ryšį ir įtrauktį. Medžio šaknys siekia giliai į žemę, o gausūs lapai plečiasi ir kyla aukštyn. Medis vaizduojamas kaip jungiamoji grandis, jungianti žemę ir dangų, simbolizuoja, kad mus visus jungia gyvenimo ratas.

- Stiprybė: Jei gamtoje ieškotume tobulo stiprybės simbolio, pagalvotume apie nepajudinamą medžio savybę. Medžiai yra giliai įsišakniję stiprybės stulpai, dažnai išgyvenantys audras ir stichines nelaimes. Norint išrauti medį, reikia didelės jėgos, todėl šis simbolis simbolizuoja stiprybę ir stabilumą.

- Augimas: Medžiai auga lėtai, šimtus metų. Nuo mažos sėklos, medelio iki visiškai subrendusio medžio - medžiai nuolat auga. Mes, žmonės, niekada nesustojame augti, bet nuolat įsisaviname naują informaciją ir žinias.

- Atgimimas: Su kiekvienu nauju metų laiku medžiai keičiasi ir keičiasi. Pavasarį jie pražysta lapais, o rudenį lieka be lapų. Vis dėlto medžiai yra atsparūs ir kupini gyvybės. Jie auga ir prisitaiko prie kiekvieno sezono, o kiekvienas jų suteikia naujų galimybių keistis. Mes, žmonės, kaip ir medžiai, išgyvename savo gyvenimo sezonus. Atsiversti naują lapą - tai priimti pokyčius.

- Šeima: Medžiai simbolizuoja ryšį, todėl nenuostabu, kad šeimos medį naudojame tam, kad susietume savo paveldą ir protėvius. Kiekviena nauja šaka reiškia naują gyvenimą. Ratas simbolizuoja protėvių tęstinumą, gimimo ir gyvybės ciklą. 

- Ramybė: Gamta yra ramus prieglobstis. Ar kada nors susipakavote iškylą ir mėgavotės ja didelio medžio pavėsyje? Medžiai suteikia prieglobstį, ramybę ir tylą, sukelia ramybės ir giedros jausmus.

Produkto specifikacijos:

Sudėtis: nerūdijantis plienas, alavas, stiklas, žalvaris.
Ilgis: 13 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Naujos prekės
Labradoritas drūza
€189,00
Rankų darbo ritualinė juoda žvakė - negatyvo šalinimui ir apsaugai
€12,90
Rožinio kvarco švytuoklė su čakrų grandinėle
€16,90
Sahumitos pundelis su Mira ir Palo Santo smilkymui
€5,90
Lėkštelė arbatos maišeliui "Gyvybės medis"
€34,00
Briaunuota žalvarinė švytuoklė
€16,00
Žalvarinė smilkalinė
€34,00
Lėkštelė arbatos maišeliui "Mandala"
€7,90
Paauksuota žalvarinė švytuoklė
€24,00
Žalvarinės virgulės su mango medžio rankenomis (L)
€35,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish