< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

Childrens Spirit Animal Oracle orakulo Kortos
Dr. Steven Farmer

30,90

Tai viena iš nedaugelio tokio pobūdžio kortų kaladžių, sukurtų specialiai vaikams, tačiau ja mėgaujasi ir daugybė suaugusiųjų! Ši nuostabi kortų kaladė, įdėta į gražią dėžutę su pridedama knygele, yra unikali, graži, išradinga ir labai maloni priemonė tiek tėvams, tiek vaikams.

Šią nuostabią kortų kaladę sudaro 24 dvasinių gyvūnų kortos su vaikams skirtomis žinutėmis, kuriomis siekiama puoselėti ryšį, užtikrinti ir pasitikėti savimi. Vadovėlyje pateikiamos įžvalgos ir užduotys, susijusios su kiekviena korta, taip pat skyrius apie tai, kaip padėti vaikui naudotis kortų kalade, kad ji įkvėptų apgalvotai ir kūrybiškai reaguoti į kasdienius vaikystės iššūkius. Tvirtas kortų popierius ir paprastas tekstas - šis rinkinys tinka įvairaus amžiaus vaikams, bet ypač šešerių metų ir vyresniems.

Vadovėlyje taip pat yra skyrius "Vadovas tėvams", kuriame siūloma papildomų veiklų, kuriomis vaikai ir tėvai gali mėgautis kartu. Gražus ir įsimintinas kortų rinkinys, kurį vaikai ir suaugusieji naudos dažnai ir daugelį metų. Idealiai tinka sąmoningai tėvystei, švelniam vaikų gyvenimo įgūdžių ir pagrindinių vertybių ugdymui, įskaitant meilę sau, pagarbą visoms gyvybės formoms, geranoriškumą, pagalbą kitiems, savo balso ieškojimą, naujų dalykų išbandymą ir kt. Šiuo daugiamečiu bestseleriu džiaugiasi vaikai ir tėvai visame pasaulyje. Tai ideali gimtadienio, Kalėdų, švenčių dovana arba tiesiog be jokios priežasties! 

Kaladę sudaro 24 kortos ir instrukcijos (anglų k.).
Pakuotės išmatavimai: 10 x 13.5 (cm).







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Naujos prekės
Rankų darbo ritualinė Čakrų žvakė - energetinio lauko valymui ir apsaugai
€12,90
Satya Dragon's Blood smilkalai
€2,29
Ispalla incense Palo Santo & Eucalyptus smilkalai
€2,79
Smilkalinė su Trigubu Mėnuliu irPentagrama
€13,90
Lavos apyrankė su raudono agato akcentu
€16,90
Žvakidė "Mistiška Jaunatis"
€7,90
Amuletas "Varno galva"
€23,90
Kristalų rinkinys "Laimei"
€7,90
Rožinio kvarco sfera 4 (cm)
€19,90
Amuletas "Lamija"
€29,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish