< Grįžti į sąrašą

PUIKI DOVANA
Selenito Žvakidė
8 x 8 (cm)

16,90

Į krepšelį


Selenito žvakių laikiklis išvalo jūsų erdvės energiją. Selenitas yra nuostabus kristalas energijos išvalymui, todėl tai vienas geriausių energetinių įrankių namuose, biure ir sakralinėje erdvėje. Jis išvalo ir apsaugo jūsų erdvę nuo bet kokios neigiamos energijos. Taip pat padeda greitai atblokuoti bet kokią sustingusią ar įstrigusią energiją, pašalindamas visus energijos blokus, kad teigiama energija galėtų sklandžiai tekėti jūsų namuose. 

Daugelis žmonių selenitą vadina sąmoningumo kardu, nes jis skatina ryšį tarp jūsų vidinio mistiko ir jūsų sąmoningo „aš“, todėl yra privalu jį turėti savo šventoje erdvėje. Susisiekimas su ramia, atpalaiduojančia ir valančia selenito energija pagilina jūsų meditaciją, jogos praktiką ar bet kokį kitą energetinį darbą, susiejantį jus su aukštos vibracijos šviesos energija. Kai uždegate  žvakę selenite, ji apšviečia kristalą, užpildydama jūsų kambarį teigiamos, gydomosios energijos. 

Naudojimo instrukcija: Baltų žvakių energijos galios derinimas su selenitu sukuria galingą ir gražų jūsų namų, biuro ir sakralinės erdvės priedą.

Zodiako ženklas: Jautis, Vėžys.

Čakra: Karūnos.

Žvakidės išmatavimai: 8 x 8 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Selenito Žvakidė
€16,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish