< Grįžti į sąrašą

PUIKI DOVANA
Hana-no-Hana smilkalų rinkinys
NIPPON KODO, Japonija

17,00

Į krepšelį


Istorinėje "Hana-no-Hana" serijoje susipažinsite su unikaliu secesijos dizainu ir išskirtiniais "Nippon Kodo" aukščiausios kokybės kvapais. Kiekvieni smilkalai su unikaliais gėlių kvapo elementais viršutinėje natoje ir ilgai išliekančiu sandalmedžio ir muskuso aromatu bazėje pagerins bet kokią atmosferą. Naujojoje "Hana-no-Hana" serijoje tradicinė Tolimųjų Rytų kultūra derinama su vakarietiškais kvapais, kad sukurtų nepamirštamą patirtį.

Japoniškos smilkalų lazdelės iš serijos "Hana-no-Hana" idealiai tinka atsipalaidavimui - meditacijai, jogai ar sveikatingumo procedūroms.

Asortimente gausite visas tris rožių, našlaičių ir lelijų rūšis, taip pat keraminį smilkalų laikiklį.

Rožės: Išskirtinės rožės pagrindu sukurtas puikus, saldus, gėlių ir medžių aromatas, pagamintas iš aukščiausios kokybės indiško sandalmedžio ir praturtintas švelniu muskuso aromatu.

Našlaitės: lengvas nuostabios našlaičių puokštės kvapas viršutinėse natose ir ilgai išliekantis sandalmedžio muskuso aromatas bazėje.

Lelijos: daugiausia dėmesio skiriama gaivioms baltosioms lelijoms, todėl galite tikėtis žalių gėlių aromato - karčiai saldaus kaip lapų žaluma. Tai orus žalios spalvos gėlių-druskos aromatas, sukurtas naudojant aukščiausios kokybės indišką sandalmedį ir praturtintas švelniu muskuso aromatu.

Produkto specifikacijos:

  • 30 smilkalų lazdelių dėžutėje, po 10 kiekvienos rūšies
  • Vienos smilkalų lazdelės degimo trukmė apie 10 (min).
  • smilkalų lazdelės ilgis apie 5,5 cm
  • Papildomai - porcelianinis smilkalų laikiklis.





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Hana-no-Hana smilkalų rinkinys
€17,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish