< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

Būties rato kalendorius
Martynas Driukas Trimurti

12,90 €17,00
Kieti viršeliai.

Tibeto astrologija yra unikali tuo, kad uždaroje religinėje, dvasinėje šalyje sugebėta sukaupti, išsaugoti, susintezuoti, atnaujinti ir patikrinti ne tik jau turėtas astrologines žinias, bet ir grąžinti atgal į vieningą sistemą išsibarsčiusias iš aplinkinių sričių – Kinijos, Persijos, Indijos. 

Pagal Tibeto budistinę istoriją astrologijos mokslas per Kalačakros Tantrą buvo perduotas Budhų. Pagal Bon versiją – prieš aštuoniolika tūkstančių metų perduotas žemės valdovams Meru kalno viršūnėje Budhos Tonba Šenrabo. Taip astrologija pasklido po visą planetą, prisitaikė pagal geografiją, klimatą, kultūrą ir laikmetį, laikui einant, kai kurias astrologijos žinias akcentuojant labiau, o kitas apleidžant. Todėl šiandien pasaulyje iš pirmo žvilgsnio yra keletas skirtingų astrologinių sistemų. Tačiau pradžioje tai buvo vienas didelis ir bendras mokslas. Prieš maždaug 2 500 metų Gautama Šakjamunis pasiekė Budhos būseną ir vėl mokiniams paskelbė Kalačakra Tantrą Budhų Mokymo kontekste. Dėl šios priežasties VII a. Tibetui tampant vis labiau religine vienuolynų valstybe, astrologinės žinios buvo ne tik saugomos, bet ir vėl grąžintos iš Kinijos, Persijos ir Indijos į vieną bendrą Mokymą. Tibetas ilgus amžius gyvavo tarsi giliausių brangių žinių seifas, paslėptas nuo likusio pasaulio. Tik prieš kelis dešimtmečius šie didžiuliai išminties klodai, padedantys gyvoms būtybėms gyventi lengviau ir harmoningiau, vėl pradėjo skverbtis į visą pasaulį.

Tad pagrindiniais, lengvai suprantamais, bet esmiškais brangakmeniais, kurie praturtins ir palengvins kiekvieno sekančio šį kalendorių gyvenimą, mes ir dalinamės.

Tibeto astrologijos kalendoriaus unikalumas toks, kad jame stipriai išreikštas karminis žmogaus santykis su akiai nematomu dievų ir pusdievių pasauliu-išmatavimu. Būties ratą suka ir palaiko ne negyvos planetos ar abstrakčiai suprantami dėsniai, o begalė įvairiausių būtybių – nuo Budhų ir dievų iki demonų. Nes būtent per juos žmogui pasireiškia gera ar bloga karma. O astrologiniai išskaičiavimai, planetos, žvaigždynai, jų tranzitai – tik išoriniai atskaitos tų būtybių pasirodymo, judėjimo ir veikimo taškai.

Šis kalendorius unikalus ir tuo, kad jis yra individualizuojamas kiekvienam skaitytojui asmeniškai. Tai lengva padaryti. Kiekvienas prisijungęs prie šios Būties rato realybės galės ženkliai palengvinti savo gyvenimą, pagilinti dvasinę praktiką ir pagausinti pilnatvę, kuri kyla kaip pasekmė dėl bendro judėjimo kartu su Visatos ritmu.

Vardan visų būtybių gerovės, tegul šio kalendoriaus dėka jūsų gyvenime būna daugiau Pabudusiųjų (Budhų) globos ir vedimo.

Su pagarba Martynas Driukas Trimurti 








Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Didysis Astrologinis Trejetas
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Naujos prekės
Sidabrinis amuletas 'Fėjos Pentagrama'
€21,00
Oranžinio selenito pakabukas
€8,90
Keramikinės runos
€14,90
Žalvarinės virgulės su mango medžio rankenomis (L)
€35,00
Žvakidė Pentagrama
€3,90
Dervos krepšeliai smilkymui baltojo šalavijo kvapo Banjara
€5,05
Ispalla incense 7 Days of Renewal smilkalai
€2,79
Ispalla incense Palo Santo & Eucalyptus smilkalai
€2,79
Smilkalinė su Trigubu Mėnuliu irPentagrama
€13,90
Haulito ir rožinio kvarco apyrankė
€16,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish