< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

Reiki. Prisilietimo paslaptis
Olga Potiomkina

8,70
320p.

Knygos Reiki – prisilietimo paslaptis autorė Olga Potiomkina gimė Leningrade, baigė Leningrado universiteto chemijos fakultetą, maždaug penkiolika metų dirbo mokslinių tyrimų institutuose, tarp jų ir Talino eksperimentinės medicinos institute. Mokslininkės patirtis ir domėjimasis tuo, kas dar nepažinta, paskatino ją imtis jogos ir Reiki. Tapusi meistre, Olga Potiomkina Taline įkūrė Reiki mokyklą, kurioje suteikė iniciacijas beveik tūkstančiui žmonių. Reiki – tai metodas, kurį galima drąsiai pavadinti ateities gydymo technologija, – yra įsitikinusi Olga Potiomkina.
Knygą Reiki – prisilietimo paslaptis galima vadinti vienu iš geriausių Reiki vadovėlių, joje skaitytojas ras atsakymus į klausimus, susijusius su Reiki poveikio mechanizmu, to poveikio reikšme sveikatai, erdvei ir likimui.
Olga Potiomkina įkūrė netradicinę Reiki liniją Mercar, yra Mercar meistrė. Šioje knygoje ji pateikia išsamų Reiki apibūdinimą, atskleidžia, paaiškina ir tokias šio metodo gilumines slaptis, kurių tradicinės Reiki linijos meistrai neatskleidžia.
Analizuodama skirtumą tarp tradicinių ir netradicinių Reiki linijų, autorė įtikinamai parodo, kad principinio skirtumo tarp jų nėra, nes Reiki metodo pagrindas – tas pats mechanizmas, leidžiantis universaliąją Visatos energiją perduoti per energijos kanalą, per gydovą.
Skaitytojams prieš akis atsiskleidžia už įprasto pažinimo ribų esantis stebuklingas pasaulis, ši knyga jiems leidžia prisiliesti prie būties paslapčių, sužinoti, kokia paprasta ir viską aprėpianti yra Reiki galia, kaip ji padeda išspręsti bet kurią, net pačią sudėtingiausią mūsų gyvenimo situaciją ir problemą.







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Naujos prekės
Rankų darbo ritualinė Čakrų žvakė - energetinio lauko valymui ir apsaugai
€12,90
Ispalla incense Palo Santo & Eucalyptus smilkalai
€2,79
Žvakidė "Mistiška Jaunatis"
€7,90
Kristalų rinkinys "Laimei"
€7,90
Rožinio kvarco sfera 4 (cm)
€19,90
Oracle Of The Hekatean Path Kortos
€19,03
Symbolic Tarot of Wirth Mini - Kišeninio Dydžio Kortos
€15,15
Lenormand de Paris kortos
€21,58
Medieval Hockey kontstruktorius Time For Machine
€96,82
1001 Aladdin žaidimo kortos USPCC (mėlynos)
€13,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish