< Grįžti į sąrašą

Vaiko energetinė ir informatyvioji apsauga nuo tamsiųjų jėgų
Ilzė Jansonė

11,90
224p.

Į krepšelį


Apsaugokime vaikus nuo Tamsos jėgų! 

Vaikas nepajėgus pats save apsaugoti. Visame pasaulyje tai daro tėvai ir seneliai. Kiekvienas žvėris, paukštis ar bet kuris gyvis žino, kaip apsaugoti savo vaikus nuo žūties ir nuo priešų. Ir, aišku, pamažu to turime išmokyti ir pačius vaikus, kaip gyvenime apginti save, savo vaikus bei kitus savo artimus žmones ne tik fiziškai, bet ir energoinformatyviai.

Nuo ko reikia apsaugoti vaikus? 

Vaikus reikia saugoti nuo Tamsos jėgų tarnų, nuo aukštųjų astralinių parazitų, nuo Pragaro nelabųjų, kurie veikia per kompiuterinius žaidimus, per sporto prekes, žaislus, per radijo ir TV laidas, filmukus, per muzikinius ir video klipus. Vaikus reikia saugoti ir nuo paralelinio pasaulio būtybių, esančių šalia, ant Žemės paviršiaus, kurios mums nepalankios.

Mūsų protėviai tvirtai žinojo, kaip apsaugoti vaikus nuo paties Šėtono, tad įsiklausykime į protėvių išminties žodžius, į Apsaugines Dainas ir į vaiko apsaugos veiksmus. Tarybiniais tamsos laikais užplūdo svetimos religijos ir filosofijos, kurios mokė pasiduoti blogiui - pagal idėją - jei tu pats būsi geras, tai ir tau visi bus geri. Daugelis patikėjo tomis apgaulingomis teorijomis. Kam jos naudingos?

Įsivaizduokite, kaip tai atrodytų miške! Kas džiaugtųsi tokia zuikiene, kuri savo vaikui pasakotų: visi žvėrys miške geri, ir lapė su vilku geri dėdės! Jei tu pats būsi jiems geras, tai ir jie tau bus geri. Tai girdėdamas vilkas stovi už krūmų ir laižosi - teisingai, mamyte, teisingai! Išlenda iš krūmų ir sako: „Ateik pas mane, zuikuti, aš esu labai geras dėdė!"  Kaip jūs manote, ar tikrai tam zuikučiui bus gerai? Ar tai geras pamokymas, ar tai gera filosofija?

Vaiką supa ir blogis, ir gėris, ir mama turi išmokyti jį atskirti, kas yra geras, o kas yra blogas, ir suprasti pasaulio sandarą. Suvokti, kad egzistuoja žmogaus pavidalo gyvūnai, kurie reinkarnavosi iš Juodosios dievybės Jachvės, ir yra žmonės, kurie reinkarnavosi iš Baltosios Dievybės Jono.

Daugiausiai atkreipsime dėmesį į Juodųjų jėgų metodus ir priemones, kuriomis Tamsos jėgos mus daugiau ar mažiau paveikia. Kaip išsilaisvinti iš jų, jei nuo jų nukentėjote, ir kaip apsisaugoti, kad daugiau nieko panašaus neįvyktų. Mums ateis į pagalbą Dainų formulės ir Stiprybės ženklai, o taip pat ir mūsų pačių psichinė energija ir meilė vaikams.

Apsisaugokime patys ir apsaugokime vaikus! Netapkime Tamsos jėgų tarnais!







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Vaiko energetinė ir informatyvioji apsauga nuo tamsiųjų jėgų
€11,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish