< Grįžti į sąrašą

Beržas ir kiti medžiai liaudies medicinoje
Lyga Jansonė

3,50
103p.

Į krepšelį


Ai, turtuole, Medžių Motin, 
Tavo turtai dideli; 
Pilni miškai medžių, 
Beržynai pilni Aukso rasos.

Aš praeinu žalią beržyną, 
Nei lapelio nenuskyniau; 
Vėjas nuskina vieną lapą, 
Saulytė graudžiai verkia.

Medžiai yra individai, ir kiekvienas turi savo charakterį ir jėgą. Jei norime panaudoti medžių energiją, reikia nusiteikti tarpusavio supratimui. Medžiai kaip ir žmonės turi konkrečius aktyvius veiklos ir poilsio periodus. Medžiai yra „pelėdos" ir „vyturiai". Prie pasirinkto medžio reikia eiti jo aktyviuoju periodu. Medžiai yra energoterapeutai. Pavyzdžiui, sveikatos tiekėjas yra uosis. Uosinė lazda padeda išvengti susitikimo su gyvatėmis. Uosis gydo žaizdas ir malšina dantų skausmą, labai puiki globėja yra gudobelė - Maros medis.
Yra ir medžiai - vampyrai, jie gali nusiurbti negatyviąją - nereikalingą energiją, gali išvalyti blogą informaciją, pagerinti žmogaus energetinių kanalų pralaidumą (panašiai kaip kaminkrėčiai) ir žmogaus biolauką. Tai yra - jei išrikiuotume pagal poveikio stiprumą - Merkurijaus globojama motiniškoji drebulė, išminties medis - kaštonas, topolis, gluosnis. Jei ištiesime prie jų ranką, nepajusime šilumos ir badymo, bet greičiau - vėsumą arba vos jaučiamą traukos jėgą. Man pasisekė pašalinti slegiančią informaciją ir negerumą, kai įkišau prirašytą popieriaus skiautę į plyšį tarp topolio šaknų.
Prieš kelis tūkstančius metų visa mūsų Žemė buvo beveik ištisas miškas. Nesuskaičiuojamos protėvių kartos gimė ir gyveno tame milžiniškame bekraščiame miške. Latviai malė miltus mažiausiai iš 8 medžių žievių, dėdavo juos prie rupaus malimo miltų ir iš jų kepdavo duoną, lietinius, virdavo kukulius ir košes, kad būtų stiprūs kaulai ir sąnariai, bet ne vien. Jie žinojo, kodėl reikia valgyti medžių žievę. Paskaitykite šią knygą ir jūs sužinosite, ką dar gali šitie medžiai. Patys svarbiausi iš tų šimto laukinių augalų, kuriuos mūsų protėviai naudojo mityboje, o šiandien mes to nebedarome, ir todėl tokia bloga žmonių sveikata, iš tų augalų stipriausius apjungiau „Salveo" miltelių sudėtyje. „Salveo" - laukinių augalų miltelių pavidalo mišinys, kurį galima nusipirkti kiekvienoje vaistinėje. Be šių augalų negalima atstatyti nė vieno organo. Jie atstato ir sudilusius diskus bei meniskus, sąnarius, gydo žaizdas, bet svarbiausia, pagerina kraujo sudėtį, likviduoja geležies deficitą.
Daug teko girdėti apie medžius - donorus, kurie pasiryžę dovanoti mums savo jėgą ir išgydyti mus. Bioenergijos tyrinėtojai juos išrikiavo taip: jėgos medis ąžuolas, spygliuočiai, ypač pušis, paskui - akacija, klevas, beržas ir šermukšnis.
Didesnioji dalis medžių teikia energiją, medžių „vampyrų" labai nedaug - drebulė, alksnis ir topolis. Tačiau ir jie padeda išsilaisvinti iš ligų, negatyvių minčių ir emocijų.
Topolis - malšina skausmą, pašalina blogas energijas, žemina hipertoniją. Alksnis - mažina nervų įtampą ir emocijų antplūdį. Drebulė - mažina stresą, sudirgimą, hipertoniją.
Kaštonus patartina nešioti su savimi, jei naudojatės mobiliuoju telefonu, kad neutralizuotų jo skleidžiamus spindulius.
Apie ąžuolų giraitę mėgsta sakyti - užtenka ten truputį pastovėti ir jau pasisemiama išminties, ir galva iš karto tampa šviesesnė. Tarsi patys savaime atsiranda sudėtingiausių problemų sprendimai. Tik minutėlę reikia pastovėti po dideliu ąžuolu. Jų žievė tinka įvairių ligų gydymui. Tačiau jie mėgsta augti ant energetinių srautų. Kadagys padeda kovoti prieš neteisybę. Liepa ir klevas - išminties medžiai, sėkmės Dievo Jupiterio lepūnėliai.
Stiprybės medžiai minimi visose kultūrose, jų rūšys skiriasi priklausomai nuo šalies, kurioje jie auga. Latviai, o taip pat ir kitos kultūros stiprybės medžiais laiko ąžuolą, liepą, uosį, šermukšnį, kadugį, pušį, eglę, beržą. Japonams šventi medžiai yra sakaki, augantys ant Dangaus kalno. Kinai rašė apie Gyvybės medžius - persiką ir datulių palmę. Figmedį kaip išminties medį garbina Artimųjų Rytų tautos. Skandinavai turi didįjį uosį, kuris remia dangų, egiptiečiai - kedrą ir plataną. Keltai turėjo net septynis šventuosius medžius: beržą, gluosnį, akmeninį ąžuolą, ąžuolą, obelį ir alksnį. Rusų tautai šventi beržynai, beržų giraitės.







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Beržas ir kiti medžiai liaudies medicinoje
€3,50

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish