< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

Sielos vaistai. Išsamus meditacijų, relaksacijos metodų ir suvokimo lavinimo pratimų rinkinys bei kitos fizinės ir emocinės gerovės siekimo praktikos
Osho

5,80
168p.

Išsamus meditacijų, relaksacijos metodų ir suvokimo lavinimo pratimų rinkinys bei kitos fizinės ir emocinės gerovės siekimo praktikos. 

"Sielos vaistai" - išsamus rinkinys padės jums siekti gerovės visose gyvenimo srityse. Apie čia pateiktus metodus Ošo kalbėjo per šimtus susitikimų su savo klausytojais - įvairaus amžiaus, išsilavinimo ir socialinės padėties žmonėmis. Taip pat šioje knygoje rasite žinių, kurias skelbia pagrindinėms dvasinėms tradicijoms atstovaujančios mokyklos, tarp kurių - joga, daoizmas, sufizmas, budizmas, tantra. 

Knygoje paliestas labai platus šiuolaikiniam žmogui svarbių temų spektras, o medžiaga sudėliota taip, kad skaitytojas galėtų lengvai rasti reikalingą informaciją atsižvelgdamas į savo asmenines problemas ir poreikius. Knygą puošia labai taiklūs Ošo komentarai - dažnas jų poetiškas ir pateiktas su humoru. 

Knygą "Sielos vaistai" turėtų perskaityti ir patyrę medituotojai, kad pasisemtų įkvėpimo tęsti praktikas, ir naujokai, idant nusibrėžtų tobulėjimo kryptį. Knyga reikalinga visiems, kurie nori gyventi sveikai, džiaugsmingai ir be įtampos. 

OSHO (Bhagwan Shree Rajneesh) yra XX a. Indijos mistikas, filosofas ir dvasinis mokytojas. Jo originalios, aštrios ir sąmojingos mintys traukė didžiulius klausytojų būrius iš viso pasaulio. Tūkstančiai OSHO pokalbių su žmonėmis aprėpia labai platų temų spektrą - nuo individualių žmogaus prasmės paieškų iki pačių aktualiausių socialinių ir politinių problemų, su kuriomis šiandieną susiduria visuomenė. OSHO knygos - tai iš garso ir vaizdo įrašų nurašyti jo improvizuoti pokalbiai su tarptautinėmis auditorijomis. 

Iš anglų kalbos vertė Andrius Rondomanskis







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Artimiausi renginiai
2024-01-26 - 2024-12-31
Meditacijos mokykla
Prembuda (Vilniuje)

Plačiau
2024-04-07
Meditacinė diena ir įvadinis meditacinis turas
Prembuda, Jivan (Vilniuje)

Plačiau
Naujos prekės
Sidabrinis amuletas 'Fėjos Pentagrama'
€21,00
Oranžinio selenito pakabukas
€8,90
Keramikinės runos
€14,90
Žalvarinės virgulės su mango medžio rankenomis (L)
€35,00
Žvakidė Pentagrama
€3,90
Japoniški smilkalai 'Levandos'
€5,10
Citrinas S
€3,49
Rankų darbo ritualinė Čakrų žvakė - energetinio lauko valymui ir apsaugai
€12,90
Dervos krepšeliai smilkymui baltojo šalavijo kvapo Banjara
€5,05
Satya Dragon's Blood smilkalai
€2,29

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish