< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

Antropoteosofija: žmogaus suvokiama dieviškoji išmintis. III tomas
Audronė Ilgevičienė - Astrėja

22,10
1048p.

Knygos „Antropoteosofija. Žmogaus suvokiama Dieviškoji išmintis" antrasis ir šis, trečiasis, tomai galėtų būti pavadinti „Knyga Mokinystės siekiančiajam ir Mokiniui". Taigi trečiasis tomas tęsia antrąjį. Knygą teko perskirti j du tomus tik dėl pateikiamos medžiagos apimties.
Šiame tome aiškinama įvairaus pobūdžio tarpusavio santykių svarba asmens sąmonės vystymuisi į kolektyvinę sąmonę. Plačiai dėstomi dvasinės ir materialios energijos santykio, apytakos, energetinių mainų, įvairių energijos rūšių fenomenai ir psichinių, mentalinių bei dvasinių galių prigimtis. Kalbama ir apie tai, kaip realus dvasinis kelias veikia endokrininę sistemą, jos funkcijas ir meridianų veiklą. Vargu ar kurioje nors kitoje literatūroje rasite šitaip detalizuotus naudojimosi svetima energija, energetinio vampyrizmo, apvaldymo ir apsėdimo reiškinius. Taigi knygoje pateikta ir paaiškinta daugelis protu nepaaiškinamų reiškinių ir fenomenų. Visa tai tam, kad vidinių vertybių stuburą formuotumėtės ir bet kokio Blogio veikimo aritmetiką išmanytumėte. Šitaip vidinė stiprybė auga. Taip bręsta Tikėjimas, ateinantis per visa ko Esmės pažinimą. Toks žmogus tampa atsparus bet kokioms tiesioginėms, psichinėms, mentalinėms, neurolingvistinėms ir kt. manipuliacijoms.
Žinojimo maža. Dar būtinas vidinis darbas su savimi. Tam skirtas visas skyrius, pavadintas „Antropoteosofinio mąstymo ugdymas, arba Tikrojo Aš pažinimas".
Knyga baigiama svarbiais kiekvienam plačiau mąstančiam žmogui tekstais, ateinančiais iš Dvasios Šaltinio, todėl suteikiančiais dvasios impulsą naujam požiūriui, darbams ir prasmingam gyvenimui.
Ji skiriama tiems, kuriems rūpi tikrosios vertybės, todėl jie turi savyje tvirtą dvasinių vertybių stuburą arba siekia jį susikurti, suvokdami, kad be jo joks rimtas Kelias į dvasią neįmanomas.
Ji skiriama plačiau mąstantiems arba siekiantiems šitaip mąstyti žmonėms, suprantantiems, kad nepažinus savęs neįmanoma pažinti ir supančio matomo bei nematomo pasaulio. Nesupratimu visais laikais buvo manipuliuoja. Supratimas -puiki apsauga nuo bet kokių manipuliacijų.
Ji skiriama tiems, kurie nesupriešina savo išpažįstamos religijos su kitomis, tačiau yra pasiruošę sėsti prie apskritojo Tikėjimo stalo, prie kurio nėra pirmumo teisės, kurio centre dega dieviškoji Meilės ir Taikos ugnis.
Ji skiriama tiems, kurie supranta, kad artėja tas metas, kai mokslas nebeneigs Tikėjimo objekto ir tiesų, o visų Tikėjimo krypčių ir religijų atstovai bendradarbiaus, kad tai, kas yra nepažinta, būtų pažinta tiek, kiek Visagalis leidžia. Šitaip Pažinimas per intelektą ir mokslą susijungs su Pažinimu, ateinančiu per Dievą, ir pakels visą žmoniją į naują sąmonės evoliucijos pakopą.
Knyga skiriama rimtiems bet kurių krypčių dvasios ieškotojams, sąmoningiems ezoterikams, religijų atstovams, pažangiems mokslininkams, filosofams, kūrybos ir intelekto žmonėms. Ji reikalinga gydytojams ir psichologams, nes ateina laikas atsirasti naujai psichologijai, priimančiai žmogų ne tik kaip kūną, emocijas ir protą, bet ir kaip dvasinę substanciją. Kad taip įvyktų, virsmas būtinas psichologijoje ir visoje medicinoje. Visa tai - naujojo tūkstantmečio temos.







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Naujos prekės
Ispalla incense Palo Santo & Eucalyptus smilkalai
€2,79
Smilkalinė su Trigubu Mėnuliu irPentagrama
€13,90
Amuletas "Varno galva"
€23,90
Tiny Sportcar kontstruktorius Time For Machine
€15,66
Oracle Of The Hekatean Path Kortos
€19,03
Skambantis Tibeto indas su Buda
€42,00 €59,00
Узнавая Будду. 53 медитации, чтобы...
€12,90
Witch Runes. Ведьмины руны. Самое...
€17,90
Lenormand de Paris kortos
€21,58
Mėnulio akmens apyrankė
€22,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish