< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

Tapkite antgamtiški: nepaprasti paprastų žmonių pasiekimai
Joe Dispenza

12,30
304p.

ios knygos autorius, remdamasis naujausiais neuromokslų ir epigenetikos pasiekimais, atskleidžia, kokios neribotos yra mūsų galimybės gydyti kūno ligas ir kurti norimą gyvenimą. Knyga papildyta tikromis istorijomis, kurias papasakojo žmonės, išbandę autoriaus siūlomus metodus.

Džo Dispenza (Joe Dispenza) yra visame pasaulyje žinomas paskaitininkas, seminarų vedėjas, kompanijų konsultantas, edukatorius ir knygų autorius. Jis skaito paskaitas ir veda seminarus įvairiose pasaulio šalyse ir jų jau aplankė 32. Pagrindinė žinia, kurią jis perduoda savo klausytojams, yra tokia: mūsų galimybės beribės ir mes galime įgyvendinti faktiškai visus savo troškimus.

Džo Dispenza aistringai domisi karščiausiomis kvantinės fizikos, neurobiologijos, neurokardiologijos ir epigenetikos mokslo naujovėmis. Remdamasis šiomis žiniomis, jis tyrinėja spontaniško pasveikimo reiškinį ir vienas iš jo tikslų yra padėti žmonėms įveikti įvairias sveikatos problemas, netgi mirtinas ligas, kad jie galėtų džiaugtis gyvenimu ir plėsti savo sąmonę.

Kaip knygų autorius, Džo Dispenza itin išgarsėjo 2014 metais, kai Hay House leidykla išleido jo knygą „Jūs esate placebas“ (You Are Placebo). Ši knyga moko žmones gydytis be vaistų ar chirurgijos – viskas, ko reikia, slypi jų viduje. Dar jis yra parašęs knygas „Atsikratykite įpročio būti savimi“ (Break the Habit of Being Yourself, 2012) ir „Išvystykite savo smegenis“ (Evolve Your Brain, 2007). Su Džo Dispenzos veikla supažindina keli dokumentiniai filmai.

Ši knyga – tai unikalus ir labai praktiškas vadovas, sukurtas talentingo mokslininko ir aistringo mokytojo. Turėdami tokį vadovą, mes žingsnis po žingsnio įveiksime seno, pažįstamo gyvenimo ribas ir įžengsime į naują nuostabų pasaulį.

– Tony Robbins, knygų „Neribota galia“ ir „Pažadink savyje milžiną“ autorius







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Naujos prekės
Rankų darbo ritualinė Čakrų žvakė - energetinio lauko valymui ir apsaugai
€12,90
Ispalla incense Palo Santo & Eucalyptus smilkalai
€2,79
Žvakidė "Mistiška Jaunatis"
€7,90
Kristalų rinkinys "Laimei"
€7,90
Rožinio kvarco sfera 4 (cm)
€19,90
Oracle Of The Hekatean Path Kortos
€19,03
Symbolic Tarot of Wirth Mini - Kišeninio Dydžio Kortos
€15,15
Lenormand de Paris kortos
€21,58
Medieval Hockey kontstruktorius Time For Machine
€96,82
1001 Aladdin žaidimo kortos USPCC (mėlynos)
€13,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish