< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

Baltoji knyga (2020)
Ramtha

9,00
336p.

Ši knyga remiasi Ramthos dialogais – magnetinėse juostose ir kompaktiniuose diskuose įrašytomis paskaitomis bei mokymu, kurį perdavė Nušvitusysis, pakylėtasis Mokytojas Ramtha čenelingo seansų metu. Perduoti savo žinią Ramtha pasirinko amerikietę moterį JZ Knight (Džei Zi Nait). Ji yra vienintelis kanalas, per kurį Ramtha perduoda savo mokymą. 

Šioje knygoje Ramtha pristato savo mokymo esmę. Ramthos mokymas nagrinėja esminius klausimus apie žmogaus egzistenciją ir jo asmenybę, apie žmogaus kilmę ir likimą, apie gyvenimo ir mirties prigimtį, apie sielą, gėrį ir blogį, pasaulį, mūsų santykį su kitais, apie erdvės ir laiko prigimtį, apie medžiagą, iš kurios kuriama realybė. Ramthos mokymas siūlo mums pažvelgti į gyvenimo misteriją iš unikalios perspektyvos. Jis siūlo mums pamatinį žinojimą, suteikiantį naują reikšmę klausimams, į kuriuos dar nepajėgė atsakyti filosofija, mokslas ir religijos. 

Šis mokymas gali išplėsti žmogiškąsias patirtis toli už tų ribų, kurias nubrėžė mokslas ir įvairios pasaulio religijos. Ramthos mąstymo sistema nėra religija ir nėra filosofinė realybės interpretacija. Tai yra tiesa, kurią žmonių rasės atstovas atrado ir patvirtino per asmeninę patirtį. Šia prasme tai yra Ramthos žinios, Ramthos mokslas. Dabar, kai kelias jau išmintas, durys yra atviros visiems, kurie trokšta patys ištyrinėti šį kelią ir pradėti savo kelionę į nežinomybę. 

„Ramtha jus mokys ir ugdys; jis padės jums atskleisti savo ypatingus sugebėjimus, ir jūs galėsite veikti taip, kas iki šiol atrodė neįmanoma.“







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Naujos prekės
Rankų darbo ritualinė Čakrų žvakė - energetinio lauko valymui ir apsaugai
€12,90
Ispalla incense Palo Santo & Eucalyptus smilkalai
€2,79
Žvakidė "Mistiška Jaunatis"
€7,90
Kristalų rinkinys "Laimei"
€7,90
Rožinio kvarco sfera 4 (cm)
€19,90
Oracle Of The Hekatean Path Kortos
€19,03
Symbolic Tarot of Wirth Mini - Kišeninio Dydžio Kortos
€15,15
Lenormand de Paris kortos
€21,58
Medieval Hockey kontstruktorius Time For Machine
€96,82
1001 Aladdin žaidimo kortos USPCC (mėlynos)
€13,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish