< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

Tibeto sapnų ir miego joga
Tenzin Wangyal Rinpoche

18,90
256p. Kieti viršeliai.

„Jei nemokame perkelti praktikos į miegą, jei kiekvieną naktį nugrimztame į nežinią, tai kokia tikimybė, kad išliksime sąmoningi, kai ateis mirtis?" – klausia Tenzinas Vangjalas Rinpočė. „Pažvelkite į patyrimą sapne, kad pažintumėte, kaip sukaustys baimė mirties akimirką. Pažvelkite į patyrimą miego metu, kad susivoktumėte, ar iš tiesų esate pabudę."

Šioje knygoje pateikiami išsamūs Sapnų jogos nurodymai, tarp jų ir pagrindinės praktikos, kurios atliekamos dieną. Tibeto tradicijoje gebėjimas sąmoningai ir aiškiai sapnuoti nėra galutinis rezultatas. Jis mums sukuria papildomą kontekstą, kuriame galime atlikti aukšto lygio efektyvias praktikas, siekdami išsilaisvinimo.

Po Sapnų jogos eina Miego joga, dar vadinama vaiskiosios šviesos joga. Tai pažangesnė praktika, panaši į pačias slapčiausias tibetietiškas praktikas. Jos tikslas – išlikti sąmoningam gilaus miego fazėje, kai grubus konceptualusis protas ir juslės nustoja funkcionuoti. Dauguma vakariečių net neįsivaizduoja, kad įmanomas tokio gylio sąmoningumas, tačiau Tibeto Budizmo ir Bono dvasinėse tradicijose toks sąmoningumas gerai pažįstamas.

Šių praktikų poveikis – stipresnis laimės bei laisvės jausmas tiek būdraujant, tiek sapnuojant. „Tibeto Sapnų ir Miego joga" perteikia stiprius metodus kelyje į išsilaisvinimą.

Tenzinas Vangjalas Rinpočė, Tibeto Bono tradicijos Lama, šiuo metu gyvena Šarlotsvilyje, Virdžinijos valstijoje (JAV). Jis yra Ligmincha instituto įkūrėjas ir vadovas. Ši organizacija sukurta tyrinėti ir praktikuoti Bono tradiciją. Tenzinas Vangjalas Rinpočė gimė Amritsare, Indijoje, jo tėvams pabėgus nuo į Tibetą įsiveržusių kinų, ir perėmė budistų ir Bono Mokytojų Mokymus, įgijo Gešės laipsnį – aukščiausią akademinį laipsnį Tibeto kultūroje. Jis gyvena JAV nuo 1991 metų ir plačiai skleidžia Mokymus Europoje bei Amerikoje.

Išsamus vadovėlis, kaip panaudoti laiką naktį vardan Nubudimo; verčianti susimąstyti, įkvepianti ir skaidri knyga," – Dr. Stehpen LaBerge, „Lucid Dreaming" autorius.

Šie sapnų ir miego praktikų paaiškinimai tampa langu į visą Tibeto Tantros ir Dzogčeno lobyną. Be galo mėgavausi šia knyga... Stiprus ir gražus darbas,"
– Dr. Martin Lowenthal, „Opening the Heart of Compassion" bendraautorius.







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Artimiausi renginiai
2024-01-26 - 2024-12-31
Meditacijos mokykla
Prembuda (Vilniuje)

Plačiau
2024-03-01 - 2024-03-21
Prisikėlimas su pavasariu ir Ošo dinamine meditacija
21 dienos meditacinis ciklas (Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje)

Plačiau
Naujos prekės
Witch Runes. Ведьмины руны. Самое...
€17,90
Lenormand de Paris kortos
€21,58
Mėnulio akmens apyrankė
€22,00
Japoniški smilkalai Morning Star Frankincense
€12,90
Skambantis Tibeto indas su Buda
€42,00 €59,00
Marvel Tank 2 kontstruktorius Time For Machine
€58,03
Medieval Hockey kontstruktorius Time For Machine
€96,82
Yellowstone žaidimo kortos Theory11
€21,58
Sacred Earth užrašinė
€18,43
Hidden Worlds journal užrašinė
€26,66

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish