< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

PUIKI DOVANA
Žinia iš praeities Laikas nubusti
Artūras Pangonis

13,40 €18,00
242p.

Knygos autorius, jau daugiau kaip dešimtmetį aktyviai tyrinėja Žmogaus dvasinį pasaulį ir pasąmonės gelmes, yra atlikęs per tūkstantį hipnozės seansų ir lydėjęs Žmones į sielos keliones, praėjusius gyvenimus, įvairias alternatyvias realybes. Taip pat yra sukūręs dokumentinį filmą „Kas slypi mūsų pasąmonėje“, atskleidžiantį, kad tai, ką matome savo akimis, yra tik labai nedidelė fizinės tikrovės dalis. 

Pasitelkdamas daugybę metų kauptas žinias ir asmenines patirtis, autorius pateikia originalų požiūrį į matomus bei neregimus pasaulius, žmogaus prigimtį, globalius, žmonijos likimą lemiančius įvykius ir dar daug kitų svarbių, bet ne visada patogių aktualijų. Knygoje atgyja senovės civilizacijų žinios, paliktos mums, šių dienų žmonėms. Autorius nuoširdžiai kviečia atgaivinti savyje senąjį, pamatinį žinojimą, kuris išlaisvins sielą nuo tūkstantmečius slėgusių pančių ir leis atvira širdimi, be baimės pasitikti naują auštančią erą. 
Net jei šis laikmetis kažkam atrodo siaubingas, patikėkite, visata jo laukė ištisus tūkstantmečius. Žinoma, žmonija jau yra išgyvenusi begales dar sudėtingesnių laikotarpių, kaip antai, pasauliniai karai, globalūs potvyniai, skylantys kontinentai, drastiški klimato pokyčiai. Mokslininkai, tyrinėdami ledynus, atranda užšalusių atogrąžų miškų gyvūnų ir augalų liekanų. Tai rodo, kad tie įvykiai rutuliojosi gana greitai. Tačiau dabar pokytis kitoks, labiausiai vykstantis mūsų sąmonėje. Savo knygoje šį reiškinį noriu aptarti plačiausiai, pasitelkdamas savas patirtis ir įžvalgas. 
Tikriausiai daugelis jūsų esate girdėję, kad perėjome į Vandenio erą. Tai laikas, kai kiekvienas turime atsigręžti į save, arba tiksliau, į aukštesniąją savo sąmonę, suvokti, kas iš tikrųjų esame.

 „Parašyti šią knygą mane paskatino pats laikmetis. Labai aiškiai ir giliai pajutau, kad turiu tai atlikti nedelsdamas, bet tuo pačiu su visiška ramybe. Pateikiu savo paties daugybę metų rinktą, sistemintą ir įsisąmonintą informaciją, kuri yra aktuali ne tik šio laikmečio žmonijai, bet ir ateities kartoms...“
- Artūras Pangonis










Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Naujos prekės
Japoniški smilkalai 'Levandos'
€5,10
Rankų darbo ritualinė Čakrų žvakė - energetinio lauko valymui ir apsaugai
€12,90
Tarot Of The Haunted House kortos
€22,28
Žvakidė "Mistiška Jaunatis"
€7,90
Kristalų rinkinys "Meilei"
€7,90
Perfecto Card Case kontstruktorius Time For Machine
€29,11
2 puodelių rinkinys su Taro simbolika "Įsimylėjeliai"
€14,90 €18,90
Feng shui monetos finansinei gerovei ir sėkmei
€5,90
Golden Art Nouveau Tarot Grand Trumps Kortos
€19,90
Labradorito ir balto agato apyranke su OM
€9,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish