< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

Messenger Oracle
Michele-lee Phelan

20,00 €28,00

Šis orakulas puikiai tiks tiems, kurie trokšta suartėti su didžiomis dvasiomis, gamtos pasauliu ir jo būtybėmis. Kortos yra įkvėptos senovės drakonų magijos, mistinių medžių ir gyvūnų - pasiuntinių, kurie nuves jus jūsų tikrosios prigimties link ir padės išreikšti savo vidines tiesas.

Orakulo kortos yra naudojamos ieškant atsakymų į įvairius klausimus, žvelgiant į ateitį. Priešingai nei Taro kortos, orakulo kortos nėra skirstomos į mostis (taurės, lazdos, kardai, monetos). Dauguma orakulo kaladžių iš vis neturi jokių suskirstymų. Kiekviena korta turi savo pavadinimą ir paveikslą, o tai suteikia labai daug vietos interpretacijai ir intuicijai. 

Tačiau jų naudojimas labai primena Taro. Jūs patys nusprendžiate dėlionės tipą: jei traukiama viena korta, ji gali atsakyti Taip/Ne, trys kortos, kryžiaus forma ir t.t. gali atsakyti į sudėtingesnius klausimus, apibūdinti situaciją chronologiškai. 

Orakulo kortos taip pat yra pozityvesnės nei Taro. Nors kai kurios gali atrodyti negatyvios iš pirmo žvilgsnio, geriau įsigilinus jos ta negatyvumą įrėmina originalia ir pozityvia šviesa. Būtent dėl šių priežasčių darbas Orakulo kortomis yra be galo įdomus ir neįrėminantis. 

75 psl. paaiškinimų knygutė (angl, k) pateikia įkvėpiančias žinutes keikvienai kortai ir pateikia tris skirtingas dėliones.




Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Naujos prekės
Sidabrinis amuletas 'Fėjos Pentagrama'
€21,00
Keramikinės runos
€14,90
Žalvarinės virgulės su mango medžio rankenomis (L)
€35,00
Žvakidė Pentagrama
€3,90
Ispalla incense Palo Santo & Eucalyptus smilkalai
€2,79
Lavos ir agato apyrankė
€16,90
Kristalų rinkinys "Meilei"
€7,90
Tiny Sportcar kontstruktorius Time For Machine
€15,66
Tank Т-34 kontstruktorius Time For Machine
€215,44
The Wizard of Oz knyga iliustruota Paolo Barbieri
€26,66

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish