< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

GYDANTIS ČESNAKAS: vaistas nuo visų ligų - Jūsų gerai savijautai, sveikatai ir ilgam gyvenimui
Daiva Karpavičiūtė

5,00
144p.

Knygoje "Gydantis česnakas" - viskas apie unikalią daržovę česnaką - panacėją nuo galybės ligų gerai savijautai, sveikatai ir ilgam gyvenimui.

Įvairios tautos žinias apie sveikatą stiprinančias česnako galias perduoda iš kartos į kartą, nors daugelis gydomųjų šios daržovės savybių medicininiais tyrimais buvo pagrįstos tik pastaraisiais dešimtmečiais. 

Visapusiškai česnaką ištyrinėjusiems mokslininkams pavyko nustatyti, kuo pagrįstas šios daržovės gydomasis poveikis. Česnakas gydo, nes jame yra alicino, medžiagos, užtikrinančios česnakui būdingą skonio aštrumą ir kvapą. Alicinas – natūralus antibiotikas, gebantis susidoroti su uždegimu, nuslopinti ligas sukeliančių bakterijų dauginimąsi (1 mg alicino baktericidiniu poveikiu prilygsta 15 mg penicilino). Be to, kad sustiprina organizmo atsparumą virusams ir bakterijoms, alicinas mažina cholesterolio kiekį kraujyje. Todėl dažnai česnakas profilaktiškai vartojamas nuo hipertonijos ir aterosklerozės.

Jau seniai niekam nekelia abejonių, kad česnakas pajėgia užbėgti už akių insultui ir infarktui, gerinti virškinamojo trakto darbą, padėti organizmui įsisavinti geležį, gerinti kvėpavimo sistemos organų veiklą, mažinti cukraus kiekį kraujyje, spartinti žaizdų gijimą, skatinti šlapimo bei tulžies išsiskyrimą, plėsti kraujagysles, stiprinti smulkiuosius kraujo indus ir kapiliarus, sureguliuoja skydliaukės veiklą, taiso nervų sistemą, malšina alergiją, mažina peršalimo ligų simptomus, malšina kosulį ir gerklės skausmą, tinkamai vartojamas gydo nuo vėžio.

Unikalios česnako savybės lemia, kad jo vartojimas yra puiki priemonė nuo senėjimo, be to, česnakai veiksmingai stiprina organizmo imunitetą. Dar daugiau, seniai pastebėta, kad jis yra puikus afrodiziakas ir vyrų potencijos sargas. Neabejingi savo išvaizdai ir sportuojantys turėtų žinoti, kad česnakas stiprina sąnarius, padeda priaugti raumenų masei ir atsikratyti nekenčiamo antsvorio kilogramų.







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Artimiausi renginiai
2024-01-26 - 2024-12-31
Meditacijos mokykla
Prembuda (Vilniuje)

Plačiau
2024-04-07
Meditacinė diena ir įvadinis meditacinis turas
Prembuda, Jivan (Vilniuje)

Plačiau
Naujos prekės
Oranžinio selenito pakabukas
€8,90
Citrinas S
€3,49
Ispalla incense 7 Days of Renewal smilkalai
€2,79
Lavos apyrankė su raudono agato akcentu
€16,90
Kristalų rinkinys "Meilei"
€7,90
Amuletas "Lamija"
€29,00
Hot Tractor 700 kontstruktorius Time For Machine
€27,68
Oracle Of The Hekatean Path Kortos
€19,03
2 puodelių rinkinys su Taro simbolika "Įsimylėjeliai"
€14,90 €18,90
Skambantis Tibeto indas su Buda
€42,00 €59,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish