< Grįžti į sąrašą

Mažakraujystė. Geležies deficitas. Ką daryti?
Ilzė Jansonė

8,60
215p.

Į krepšelį


Vaikams trūksta geležies, atsiranda mažakraujystė ir jų kraujas acidozinis, silpnai veikia endokrininė sistema, deformuojasi stuburas, sumažėja kasos, inkstų ir kepenų masė, pažeidžiama oda, plaukai ir t.t. Bet niekas nepasakoja - kodėl? Ir ką daryti? Dažniausiai tai yra dėl mikroelementų trūkumo organizme, o ypatingai dėl geležies ir vario trūkumo.

"Salveo" užpildo geležies trūkumą, nes "Salveo", pagrindą sudaro žalieji augalai. Chlorofilo ir hemoglobino formulės labai panašios, skiriasi tik vienu ingredientu. "Salveo" gydo mažakraujystę, gerina kraujo sudėtį ir hemoglobiną, atstato kraujagysles ir rezultatas - geras kraujas tekės geromis kraujagyslėmis ir pamaitins visus organus, tai yra sveikatos pagrindas.

Geležies yra daugelyje produktų, bet ji nepasiekia ląstelių. Ląsteles pasiekia tik geležis iš žaliojo lapo, kuri sudaro "Salveo" pagrindą ir per trumpą laiką ne tik padengia geležies deficitą, bet užtikrina ir geležies atsargas kepenyse, kad kraujavimo atvejais žmogus nežūtų nuo anemijos.

Pabaltijo gyventojai dar ne taip seniai maistui naudojo virš 100 pavadinimų laukinių augalų.Tie augalai niekur nedingo, jie laukia, kada ir vėl mes pradėsime juos naudoti mityboje. Patys svarbiausi ir stipriausiai veikiantys sudaro "Salveo" augalų mišinį, kurio sudėtyje yra virš 20 augalų, kurie suskirstyti ir 3 grupes (šaknų, žievių ir žaliųjų augalų).

Visos trys grupės reikalingos kiekvienam organui, bet svarbiausia yra žaliųjų augalų grupė, bejos negali būti sveika endokrininė sistema, nervų ląstelės ir smegenys, o ypač kasa, kuri kartu su gleivine suformuoja imuninę sistemą. Kuo tamsesnis lapas, tuo jame daugiau chlorofilo, reiškia - geležies. O geležis kaip magnetas pritraukia kitus mikroelementus - vienų mažiau, kitų daugiau, kitų dar mažiau, bet tokiu santykiu, kad ląstelės juos gali įsisavinti, skirtingai, negu iš neorganinių geležies preparatų.

Jau 30 metų "Salveo" miltelius galima įsigyti Latvijos vaistinėse ir Lietuvos sveikatinimo parduotuvėse.
Augalų mišinį "Salveo" turėtų vartoti visi žmonės, ypač vaikai. Tai vienintelis kelias į gerą sveikatą!







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Mažakraujystė. Geležies deficitas. Ką daryti?
€8,60

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish