< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Amuletas "Lamija"
Atkuriamosioms jėgoms

29,00

Į krepšelį


Atkuriamosioms jėgoms

Būdamas vienintelis skraidantis naktinis žinduolis, šikšnosparnis nuo seno yra asocijuojamas su skrydžiu ir naktimi. Lamija, išvertus iš lotynų reiškia ragana arba vampyras ir yra tiek tamsos tiek ir atkūrimo simbolis.
Šikšnosparnis yra bendravimo simbolis. Indėnai stebėdami šiuos žinduolius  pastebėjo, jog tai labai  socialūs, tvirtus šeimos ryšius jaučiantys padarai, labai intuityvus, nes padeda matyti už iliuzijos – pažvelgti į tiesą. Šis amuletas skatins jus eiti savo aukščiausio tikslo link.
       Dar vena reikšmė - atgimimas. Kiekvieną naktį šis padaras pabunda iš motinos žemės, urvų, kurie tarsi žemės gimda. Šikšnosparnis jus moko atgimti - paleisti savo baimes ir visa kita, kas stabdo jūsų vidinį augimą. Turėdamas magiškų galių,  tarnauja ir kaip apsaugos nuo blogio amuletas.
       Vakarietiška kultūra yra susidariusi labiau neigiamą šikšnosparnio įvaizdį dėl jo dvipusės prigimties: sparnuotas žinduolis. Tačiau iš tiesų tai gerovės, ilgo gyvenimo, taikos ir geros sveikatos simbolis. Tai padėjėjas siekiant, regis, neįvykdomų tikslų.
Su grandinėle ir Svarovskio kristalu. Įpakuotas zomšiniame maišelyje.

Dydis: 5,5 x 5 (cm)





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Amuletas "Lamija"
€29,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish