< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

Rožės kryžius
Suteikia jėgų aukšto tikslo siekimui

29,90

Rožės kryžius dažniausiai asocijuojamas su Christian Risenkreuzu, kabalistu, alchemiku ir Rozenkreicerių ordino, slaptos religinės brolijos, įkūrėju. Ordino pavadinimas išvestas pagal ordino simbolį – rožę ant kryžiaus. Rozenkreicerių ordino mokymai yra okultizmo ir kitų religinių įsitikinimų ir praktikų, tokių kaip žydų misticizmas, krikščionių gnosticizmas ir hermetika, kombinacija. Pagrindinis ordino įsitikinimas yra, kad jo nariai pasižymi slapta išmintimi, kuri jiems buvo perduodama nuo antikos laikų.

          Šiandien, rožės kryžiaus naudotojai yra linkę sumenkinti šiame simbolyje slypinčius krikščioniškus elementus. Kryžius, nors geriausiai žinomas kaip Kristaus egzekucijos įrankis, turi ir kitų reikšmių. Tačiau, aplink kryžių išdėstytos INRI raidės, išvertus iš lotynų, reiškiančios „Jėzus Nazarietis Žydų Karalius“,  negali išvengti krikščioniškos interpretacijos. Pasak krikščioniškos biblijos, ši frazė buvo išraižyta ant kryžiaus ant kurio buvo nukryžiuotas Jėzus.

          Okultistai taip pat naudoja kryžius. Čia jie reprezentuoja keturis fizinius elementus: orą, žemę, vandenį ir ugnį. Penktajį – dvasios elementą – reprezentuoja aukštesnioji apatinė kryžiaus dalis. Dar kryžius gali reikšti dualizmą: dvi jėgas judančias skirtingomis kryptimis, tačiau susivienijančiomis centriniame kryžiaus taške. O kryžiaus ir rožės simbolis reiškia vyro ir moters sąjungą.

          Rožė turi tris žiedlapių pakopas. Pirmoji pakopa, sudaryta iš trijų žiedlapių, yra pagrindinių alchemijos elementų – druskos, gyvsidabrio ir sieros - simbolis. Septynių žiedlapių pakopa atstovauja 7-ias pagrindines planetas (čia ir saulė bei mėnulis yra laikomi planetomis). O 12-kos žiedlapių dalis yra atsakinga už astrologinius zodiakus. Iš viso esantys 22 žiedlapiai yra paženklinti hebrajų abėcėlės raidėmis, kurių iš viso ir yra 22.

          Ant kiekvieno kryžiaus galo yra po pentagramą. Ji simbolizuoja penkis elementus: dvasią, ugnį, vandenį, žemę ir orą. Jie pentagramoje yra išdėstyti tokia tvarka, kad žmogus galėtu progresuoti nuo labiausiai fizinio elemento iki labiausiai dvasinio (eilės tvarka: žemė, vanduo, oras, ugnis ir dvasia). Heksagrama, esanti kryžiaus apačioje, yra vienybės simbolis. Jis yra sudaryta iš dviejų identiškų trikampių, kurių vienas žiūri į viršų, o kitas į apačią. Rodantis į viršų trikampis skatina judėjima link dvasinėsp ilnatvės, o tuo tarpu  apačią atsuktas trikampis vaizduoja dvasinės energijos patekimą į  fizinį pasaulį.

     

Tokio unikalaus, galingo ir savyje tiek svarbių elementų talpinančio amuleto dėvėjimas suteikia jėgų tikslų pasiekimui, apsaugai nuo nužiūrėjimo ar užkalbėjimo ir savo dvasios ūpo kėlimui. 

Išmatavimai (cm): 6,5 x 5




Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Naujos prekės
Ispalla incense Palo Santo & Eucalyptus smilkalai
€2,79
Smilkalinė su Trigubu Mėnuliu irPentagrama
€13,90
Amuletas "Varno galva"
€23,90
Tiny Sportcar kontstruktorius Time For Machine
€15,66
Oracle Of The Hekatean Path Kortos
€19,03
Skambantis Tibeto indas su Buda
€42,00 €59,00
Узнавая Будду. 53 медитации, чтобы...
€12,90
Witch Runes. Ведьмины руны. Самое...
€17,90
Lenormand de Paris kortos
€21,58
Mėnulio akmens apyrankė
€22,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish