< Grįžti į sąrašą

Lightworker Oracle
Alana Fairchild

29,00

Į krepšelį


Šis orakulas skirtas norintiems susijungti su dieviškąja šviesa ir aukštesnės sąmonės dažniais siekiant 'išgydyti' pasaulį. Galite prisidėti prie pozityvaus indėlio mūsų pasauliui, evoliucionuoti dvasiškai ir ugdyti savo įgimtus sugebėjimus dirbti su gydančiomis energijomis bendraudami su angelais, prašvitusiais mokytojais ir kitais dvasiniais gidais. Galite padėti žmonijai judėti nuo baimės - meilės link. 

Orakulo kortos yra naudojamos ieškant atsakymų į įvairius klausimus, žvelgiant į ateitį. Priešingai nei Taro kortos, orakulo kortos nėra skirstomos į mostis (taurės, lazdos, kardai, monetos). Dauguma orakulo kaladžių iš vis neturi jokių suskirstymų. Kiekviena korta turi savo pavadinimą ir paveikslą, o tai suteikia labai daug vietos interpretacijai ir intuicijai.

Tačiau jų naudojimas labai primena Taro. Jūs patys nusprendžiate dėlionės tipą: jei traukiama viena korta, ji gali atsakyti Taip/Ne, trys kortos, kryžiaus forma ir t.t. gali atsakyti į sudėtingesnius klausimus, apibūdinti situaciją chronologiškai. 

Orakulo kortos taip pat yra pozityvesnės nei Taro. Nors kai kurios gali atrodyti negatyvios iš pirmo žvilgsnio, geriau įsigilinus jos ta negatyvumą įrėmina originalia ir pozityvia šviesa. Būtent dėl šių priežasčių darbas Orakulo kortomis yra be galo įdomus ir neįrėminantis.

44-ios kortos ir 140 psl. paaiškinimų knyga.

Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.






Peržiūrėtos prekės
Lightworker Oracle
€29,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish