< Grįžti į sąrašą

Hematitas neapdorotas (M)
Brazilija

5,90

Į krepšelį


Hematitas - stiprus akmuo stipriems žmonėms, jiems jis padeda būti savarankiškesniems, paimti likimą į savo rankas, pažinti draugus, įveikti pyktį, sustiprina valią ir suteikia dar daugiau energijos.Sukuria apsauginį lauką, gydo sielos žaizdas ir suteikia daugiau gyvenimo džiaugsmo ir spontaniškumo. Padeda atskleisti pozityvius gebėjimus, dėl kurių gerėja fizinė sveikata, proto veikla, atmintis. 

Hematitas stiprina originalų mąstymą, tikslumą, stiprina valią, sąmoningumą, sugeria neigiamas energijas, ištirpdo nerimą, pyktį, asmenybės ribotumą, padeda pasiekti pokyčių, nugalėti kliūtis, taip pat įžemina, suteikia jėgos, gyvybingumo ir drąsos. Labiausiai veikia pagrindo čakrą. Nešiojant papuošalą su hematitu manoma, kad jis saugos nuo nelaimingų įvykių, kad visada lydės sėkmė, taika ir ramybė. Dažnai galima sutikti literatūroje tolį pasakymą „magiškas akmuo“, taip jis iš tikrųjų yra magiškas akmuo, nes daro stebuklus, gydant fizinį kūną. Hematitas padeda susidaryti ląstelėms, mažina kraujavimą, stiprina kraują, padeda kankinant nemigai taip pat raminančiai veikia nervų sistemą, gydo vėžinius susirgimus, padeda atsikratyti žalingų įpročių, įveikti stresą.

Hematitas naudojamas sergant įvairioms kraujo ligomis (mažakraujystė, leukemija, cirkuliacijos sutrikimai, kraujo indų susiaurėjimai, kamščiai ir t.t.). Jis padeda gydyti hormoninius sutrikimus, stiprina plaučius, pūslę, reguliuoja kraujo spaudimą, įtakoja inkstus, kraują valančiąsias funkcijas. 

Ilgis: ±3-6 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Hematitas neapdorotas (M)
€5,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish