< Grįžti į sąrašą

PUIKI DOVANA
Rožinio kvarco masažuoklis
Aukštos kokybės

16,90

Į krepšelį


Senovės Kinijoje jau nuo VII amžiaus grožio ritualuose buvo naudojami veido masažuokliai. Sakoma, kad jie padeda sumažinti tinimą, sureguliuoja limfinę sistemą, pagerina kraujotaką ir tuo pačiu sujungia su mylinčia rožinio kvarco energija. 

Rožinio kvarco veido volelis leidžia į savo sveikatingumo rutiną įtraukti ypatingas šio širdies čakros kristalo gydomąsias savybes. Rožinis kvarcas yra dažnai naudojamas dėl odos priežiūros privalumų, kurie padeda jums suteikti švelnią ir rausvą veido spalvą. Rožinis kvarcas atgaivina ir atjaunina odą, sustiprindamas besąlygiškos meilės jausmus, kurie išryškina jūsų švytėjimą iš vidaus.

Rožinis kvarcas yra laikomas grožio ir švelnumo simboliu, todėl puikiai inkorporuojasi į veido masažuoklį. Manoma, kad Kleopatra prausdavosi vandeniu su rožinio kvarco gabalėliais, kad išnaudotų grožį ir senėjimą stabdančią  šio kristalo naudą. Dėl savo raminančios vibracijos rožinis kvarcas yra galingas įrankis, padedantis sumažinti įtampą, kuri dažnai gali kauptis mūsų veido raumenyse, todėl atrodome vyresni. 

Parodykite sau meilę, įtraukdami rožinio kvarco volelį į savo grožio rutiną.

Naudojimo instrukcija: Mažesnę dalį naudokite masažui aplink akis, o didesnę - likusiam veidui ir visam kūnui. Šiuo masažuokliu galite geriau įmasažuoti veido kremą, pagerinti kraujo cirkuliaciją ir pagalbai kovoje su mažomis raukšlelėmis.

Jei rytais kenčiate nuo patinusių paakių, masažuoklį per naktį palikite šaldytuve, o ryte šaltu masažuokliu švelniai praeikite oda po akimis. Taip pat veiksmingas skausmui nuo sinusito palengvinti.

Zodiako ženklas: Jautis, Svarstyklės, Skorpionas

Čakra: Širdies

Ilgis: 14 cm.




Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Rožinio kvarco masažuoklis
€16,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish