< Grįžti į sąrašą

Piritas "Extra"
Peru

7,90

Į krepšelį


Piritas yra metafizinis lobis. Siekite šio akmens, kai norite atrasti savo dovanas ir būti pastebėti pasaulio. Darbas su piritu suderina jus su gausos energija. Sunku būtų rasti gyvenimo sritį, kuriai pirita negalėtų būti naudingas. Prisijungę prie pirito akmens savybių pritrauksite sėkmės ir pozityvumo gausą meilėje, versle ar asmeniniame gyvenime. Leiskite pirito akmenų energijai nunešti save ribojančius įsitikinimus ir neigiamas mintis, kad galėtumėte susitelkti į savo siekius. Piritas yra tarsi finansų patarėjas ir gyvenimo treneris, vedantis jus sėkmės link.

Mėgstame ant darbo stalo laikyti pirito akmenį, nes jo ryžto energija puikiai tinka po pietų, kai sutrinka energija. Jis pakelia mūsų nuotaiką, suteikia energijos pliūpsnį ir skatina nesustoti. Dėl ambicingos pirito akmens savybės visada lauksite kito iššūkio. Tai taip pat vienas geriausių fengšui kristalų, skatinančių pinigus ir gausą. Pridėkite spindesio savo darbo erdvei ir kartu įneškite gerų vibracijų gausą.

Piritas nuo seniausių laikų buvo labai vertinamas ir naudojamas išminties sergėtojų. Manoma, kad jis ne tik pritraukia turtus, gausą ir sėkmę, bet ir turi stiprią apsauginę energiją. Senovės civilizacijos jį dažnai nešiojo kaip apsauginį skydą, nes jo veidrodinės savybės atstumia ir atspindi bet kokią nepageidaujamą energiją atgal pirminiam siuntėjui. Kai šalia savęs turite pirito akmenį, jūsų aura ir energija yra apsaugota nuo negatyvo.

Tai yra natūralūs akmenys, todėl kiekvienas yra unikalus ir gali turėti smulkių doubučių, intarpų - tai yra jų natūralaus grožio dalis. 

Ilgis: 2 - 5 (cm).




Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Piritas "Extra"
€7,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish