< Grįžti į sąrašą

PUIKI DOVANA
Penkių drūzelių rinkinys
Magiški ritualai

19,90

Į krepšelį



  • Rinkinį sudaro: rožinis kvarcas, turmalinas, ametistas, piritas ir kalnų krištolas.
  • Dėžutės išmatavimai: 8,5 x 10 x 4 (cm).

Piritas yra metafizinis lobis. Siekite šio akmens, kai norite atrasti savo dovanas ir būti pastebėti pasaulio. Darbas su piritu suderina jus su gausos energija. Sunku būtų rasti gyvenimo sritį, kuriai pirita negalėtų būti naudingas. Prisijungę prie pirito akmens savybių pritrauksite sėkmės ir pozityvumo gausą meilėje, versle ar asmeniniame gyvenime. Leiskite pirito akmenų energijai nunešti save ribojančius įsitikinimus ir neigiamas mintis, kad galėtumėte susitelkti į savo siekius. Piritas yra tarsi finansų patarėjas ir gyvenimo treneris, vedantis jus sėkmės link.

Kas atsitinka, kai viename akmenyje sujungiami du galingiausi kristalai? Sužinokite tai dirbdami su turmalino kvarco kristalu. Nors kvarcas ir juodasis turmalinas rekomenduojami dėl savo stipriai valančios energijos, jų veikimo būdai, kuriais jie valo ir subalansuoja jūsų dvasią, iš tikrųjų labai skiriasi. Juodasis turmalinas sugeria neigiamą energiją ir apsaugo jus nuo jos poveikio, o skaidrusis kvarcas išvalo jūsų energetinius blokus ir sustiprina jūsų teigiamą galią.

Žvelkite į pasaulį pro rožinius akinius pasitelkdami besąlygišką rožinio kvarco kristalų meilę. Šis kristalas veikia kaip švelnus priminimas, kad visų pirma reikia mylėti ir puoselėti save patį. Darbas su rožiniu kvarcu atveria širdį visų rūšių meilei: meilei sau, šeimai, draugams, antrai pusei ir dar daugiau.

Kalnų krištolas kristalų pasaulyje yra tikra roko žvaigždė. Jei jūsų dvasiai trūksta šviesos, kalnų krištolo valomoji energija suteiks aiškumo dalykams, kurių reikėtų siekti gyvenime. Kalnų krištolo gebėjimas būti užprogramuotam padeda kaip niekad aiškiai išreikšti savo intencijas. Kai užprogramuosite savo kalnų krištolą, jis nuolat iškels jūsų norus į visatą, net kai apie tai negalvojate. Skaidraus kvarco gydomosios savybės taip pat padidins ir sustiprins visų kitų kristalų, kurie liečiasi su juo, energijos lygį. 

Ametisto kristalo savybės yra glaudžiai susijusios su trečiosios akies čakra - dvasingumo ir intuicijos centru, bei karūnos čakra, kuri valdo mūsų ryšį su visata. Šie energetiniai centrai yra siejami su violetine spalva, o tai padeda paaiškinti, kodėl ametisto kristalas yra toks galingas akmuo, skirtas subalansuoti, atverti ir suaktyvinti trečiosios akies ir karūnos čakras. Dirbdami su ametisto kristalo savybėmis, kad į savo gyvenimą įneštumėte daugiau ramybės, atsipalaidavimo ir dvasinio sąmoningumo, pradėsite suprasti, kodėl ametistas yra vienas populiariausių ir paklausiausių kristalų visame pasaulyje. 






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Penkių drūzelių rinkinys
€19,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish