< Grįžti į sąrašą

Pakabukas Raudonasis Japis - Rombas (3.2 cm)
3.2 (cm)

12,90

Į krepšelį


Šis kristalas atspindintis ryškias ir stebuklingas planetos gyvybės spalvas, yra susijęs su šaknų čakra - energetiniu centru, kuris įtvirtina mus žemėje ir išlaiko stabilumą net ir audringu oru. Raudonojo jaspio savybės žinomos dėl to, kad padeda įkvėpti jus veikti pagal savo aistras, todėl jei pastebėjote, kad padažnėjo jūsų įprotis sėdėti ant sofos, pavyzdžiui, žiūrėti televizijos laidų maratoną, pats metas pasitelkti švelnias, bet galingas šio stabilaus akmens gydomąsias savybes. Raudonasis jaspis dažniai yra tarsi adrenalino pliūpsnis jūsų gyvybinei energijai. Jis veikia pažadindamas ir suteikdamas energijos visoms kūno sritims, kurios jaučiasi vangios ar neaktyvios.

Kai kalbama apie stiprybės, drąsos ir išminties pasireiškimą, raudonojo jaspio energija yra jūsų universalus akmuo, rezonuojantis su žeme ir jos, regis, begaliniais spalvų ir atspalvių sluoksniais. Šie unikalūs akmenys, tarsi gražiai nutapytas peizažas, atkartoja didžiulę ir sudėtingą ekosistemą ir neatsiejamą gyvybę teikiančių planetos elementų dalį.

Raudonasis jaspis, įkraudamas energiją ir valydamas centrinį energetinį lauką, padeda atverti šakninę čakrą visiems kitiems kūno energetiniams centrams.

Čakra: Šaknies.

Išmatavimai: 3.2 x 3.2 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Pakabukas Raudonasis Japis - Rombas (3.2 cm)
€12,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish