< Grįžti į sąrašą

Palo Santo medžio lazdelės
6 vnt.

7,90

Į krepšelį


Palo Santo gaunamas tik iš medžių, kurie miršta ir nukrenta natūraliu būdu. Tada jie 3-5 metus džiovinami ir spaudžiami, ko pasekoje išsiskiria aliejus ir mediena įgyja valančių ir aromatinių savybių. 

Palo Santo yra šventoji mediena, turinti gydomųjų savybių ir kilusi iš Pietų Amerikos pakrančių. Ispanų kalba Palo Santo reiškia "šventoji mediena" arba šventųjų mediena. Tai stiprų poveikį turintis produktas, išpopuliarėjęs dėl savo dangiškojo poveikio, padedančio išlaikyti energijos pagrindą ir aiškumą. Palo Santo aromatas tiesiog neįtikėtinas, labai gaivus, su mėtų ir citrusinių vaisių užuominomis, įrodantis, kad tai vienas kvapniausių medžių. Jis suteikia nepaprastų palaiminimų tiems, kurie jį naudoja. Deginkite Palo Santo pakylejimui, valymui ir kaip natūralius smilkalus.

Apie erdvės valymą dūmais

Erdvės valymas dūmais - ritualinis šventų žolelių ar medienos deginimas - atliekamas siekiant išvalyti erdvę ar asmenį nuo neigiamų energijų. Jei namuose jaučiasi slogi ar liūdna atmosfera, jei įvyko ginčas ir ore vis dar tvyro pyktis, jei po svečio apsilankymo išlieka nemaloni energija - tokiu metu reikia smilkyti. Taip pat galima valyti save, norint išvyti pyktį, negalavimus, liūdesį ar ligą.

Mūsų fizinės akys negali suvokti ore sklandančių toksinų ir energijų, tačiau mūsų fizinis, emocinis ir sielos kūnas tai jaučia. Degindami malkas ar smilkalus, kaip tai darė senovės žmonės, galime išvalyti savo erdves, kūną, auras ir net kristalus.

Kaip atlikti erdvės valymo ritualą

Naudokite žvakę, degtuką ar žiebtuvėlį įžiebdami šį medį. Leiskite jam degti apie 30 sekundžių - 1 minutę ir tuomet užpūskite. Dūmus galite paskleisti savo darbo erdvėje ar ten, kur siekiate pravalyti energetiką. Stiprus kvapas atneš ramybės ir aiškumo pojūčius kartu su kitų pozityvių emocijų gausa.

Užbaigę ritualą, padėkite Palo Santo į ugniai ir karščiui atsparų indą. Medis užges pats. 

Svarbu: prieš naudodami šį metodą, įsitikinkite, kad patalpa yra gerai ventilliuojama ir aplink nėra lengvai uzsidegančių objektų. Būkite ypatingai atsargūs dirbdami su ugnimi.

Į rinkinį įeina 6 lazdelės. 





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Palo Santo medžio lazdelės
€7,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish