< Grįžti į sąrašą

Gemstone Guardians Cards and Your Soul Purpose orakulo kortos
Findhorn Press

25,90

Į krepšelį


"Brangakmenių globėjų kortos ir jūsų sielos paskirtis" - tai praktinis būdas atrasti ir pagilinti savo sielos paskirtį. 44 dvipusės kortelės specialiai sukurtos taip, kad įkvėptų mąstyti aukštesniuose sąmoningumo lygmenyse ir padėtų atsakyti į tokius klausimus: "Kokia yra mano sielos paskirtis?" ir "Kaip galiu gyventi visavertiškiau?"

Kiekvienoje kortelėje, kurioje archetipinė karjeros išraiška ir vibraciškai derantis kristalas, mineralas ar akmuo padeda įžvelgti ir atpažinti savo unikalų kelią, pateikiamas klausimas apmąstymams, dieviškosios gairės, vilties, laimės ir gerovės žinios bei teigiamas patvirtinimas. Pridedamoje knygelėje paaiškinami sielos paskirties archetipai, kaip jų savybės susijusios su pasirinkimais savo gyvenimo veikloje ir kaip atitinkamas brangakmenis dar labiau sustiprina tam tikras savybes. Knygelėje nagrinėjama, kaip dirbti su intencija, sutelktu dėmesiu ir pasireiškimo dėsniais, kad įgytumėte drąsos ir pasitikėjimo savimi atlikti savo gyvenimo darbus, ir skatinama įgalinti save, kad įgyvendintumėte savo šventus susitarimus su Dievybe. Jame taip pat pateikiama galimybė rinktis burtų sklaidą ir nagrinėjama, kaip gyvenimo iššūkiai ir pamokos yra ne kliūtys, o tarpiniai akmenys, padedantys jums ilgam prisidėti prie taikos ir harmonijos kūrimo.

Šias kortas taip pat galite pridėti prie bendravimo su angelais seansų ir taro kortų skaitymų, kad gautumėte papildomų įžvalgų ir nurodymų. Kasdien traukite po kortą įkvėpimui arba vadovaukitės dieviškais nurodymais ir kartokite afirmacijas, kad pakeistumėte savo realybę ir pritrauktumėte džiaugsmą, turtus, sveikatą, apsaugą ir laimingus santykius.

Sukurta taip, kad sužadintų jūsų kūrybiškumą, drąsą ir įgimtą žinojimą, brangakmenių globėjų kortų ir jūsų sielos tikslo kaladė padės jums drąsiai žengti į priekį ir realizuoti savo neribotą potencialą.

Kaladę sudaro 44 kortos ir 128psl. instrukcijos (anglų k.).
Pakuotės išmatavimai: 10.16 x 3.05 x 13.97 (cm).

Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.






Peržiūrėtos prekės
Gemstone Guardians Cards and Your Soul Purpose orakulo kortos
€25,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish