< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

Žalios Žvakės Kerams
6 vnt.

4,90

Žalia yra gamtos, laimės, sėkmės, drąsos, vaisingumo ir ambijcijų spalva. Naudokite šias žalias burtų žvakes norėdami pakreipti savo norus teisinga linkme. Žalia spalva taip pat yra derinama su medžių magija, pusiausvyra ir ramybe.

Žvakių magija: kaip ji veikia?

Žvakių magija - labai sena magijos forma. Kiekvienas iš mūsų gali išmokti naudotis burtų žvakėmis. Uždegus ritualinę žvakę, jūs pradedate naudotis jos išskiriama energija. Geriausia yra leisti žvakei pilnai sudegti.

Jei norite žvakę naudoti ritualui:

Paimkite į ranką žvakę, kurią planuojate naudoti ritualo metu ir įsivaizduokite savo tikslą. Įsitikinkite, kad abi jūs kojos tvirtai liečia žemę. Norėdami vizualizuoti savo tikslą galite jį užrašyti ant tokios pačios spalvos kaip žvakė popieriaus gabalėlio. Išsakykite savo norą aštuonis kartus iš eilės. Uždekite žvakę ramioje vietoje ir leiskite jai visiškai sudegti. Jei visgi neturite galimybių sudeginti visą žvakę, užgesinkite ją ir daugiau jos nenaudokite. 

Užsiimant ritualais svarbu būti atsipalaidavus ir aiškiai matyti savo tikslą. Geri ketinimai ir tikėjimas savo kerais yra svarbesni nei nuoseklus taisyklių laikymasis.

Žvakės degimo laikas ~ 1 val.
Sudėtis: parafinas.





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Žalios Žvakės Kerams
€4,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish