ABSTRAKČIŲJŲ SIMBOLIŲ MAGIJA ir 
BŪRIMO PRAKTIKOS
6 užsiėmimų ciklas 
galima dalyvauti ir atskiruose užsiėmimuose pagal poreikį

MAGINĖS PRAKTIKOS NAUDOJANT KRIŠTOLINĮ RUTULĮ, MINERALUS BEI VEIDRODŽIUS (3 užsiėmimas)

2016 m. kovo 4 d. 17.30 val.
Pavasario gt. 21D, Vilnius
Teorinė dalis: dalyviai bus supažindinti su skaitymo iš krištolinių rutulių,  mineralų bei kitų atspindinčių paviršių istorija ir technikomis. Taip pat - Enocho magija, angelologija, mistiniu  J. Dee ir Edwardo Kelley raidynu bei abstrakčiųjų simbolių interpretacija.
Praktinis užsiėmimas: meditacija į mineralą,krištolinį rutulį ar veidrodį. Informacijos nuskaitymas iš mineralo, veidrodinio rutulio, taip pat - veidrodžio, naudojant  Taro kortų malkas.
Kiekvienam dalyviui  rekomenduojama  atsinešti į užsiėmimą veidrodėlį  ir / ar mineralą (tinkamiausi: labradoritas, tigro ar sakalo akis).  Dalyviai gali įsigyti mineralus AUM centre už specialią kainą. Taip pat rekomenduojama atsinešti  Taro kortų malką, rašymo priemonę ir sąsiuvinį.


Informacija ir registracija telefonu 8-686-52078

Veda Jelena Simonova
Filosofijos daktarė, raganė

Svarbią informaciją apie žmogų, jo charakterį ir  gyvenimą atskleidžia ne tik fiksuotos simbolinės sistemos –  Taro ar Lenormand  kortos, runų rinkiniai, delnų linijos bei ženklai, bet ir abstraktūs simboliai. Jie  susidaro natūraliu būdu gamtoje, pavyzdžiui, kriauklytės arba akmenų raštuose, juos fiksuoja žmogaus žvilgsnis, pavyzdžiui, žiūrint į dūmus, krištolinį rutulį, kavos tirščius bei arbatžoles. Taip pat abstraktieji simboliai sukuriami spontaniškai liejant akvarelę arba vašką bei deginant popierių. Susidaręs simbolinis turinys interpretuojamas, priklausomai nuo iš anksto suformuluoto klausimo arba atsižvelgiant į gyvenimiškos situacijos kontekstą. 



Organizuoja Sadhaka








Naujos prekės
Natūralūs smilkalai White Sage
€2,50
Trinity Taro kortos
€25,64
Zodiac Taro kortos ir knygelė metalinėje dėžutėje
€25,64
Wonka žaidimo kortos Theory11
€21,47
Clarity Taro kortos Watkins Publishing
€29,92
The Beloved Dead Oracle kortos Weiser Books
€52,32
Juodasis tektitas
€8,90
The Fablemaker's Tarot naudojimosi vadovas-knyga
€63,62
''98'' pokerio kortų 2 kaladžių rinkinys (raudonos ir mėlynos)
€17,30
Ispalla incense Palo Santo & Eucalyptus smilkalai
€2,79

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish