Meditacinis rezidentinis kursas              

Žmogaus kūnų ir energijų jutimas ir transformacija


Meditacinis diskursas: 2017 m. birželio 23 d. (V) 18.30-20.00 val. 
Praktikumas: 2017 m. birželio 23-30 d. (V-V); pradžia V 18:00 val.


Meditacijos centro Ojas  Resortas ir Budaholas, Miškinių k., Nemenčinės sen., Vilniaus r.
Planas nuvykimui į Ojo Resortą.


Vidurvasarį vidus pasireiškia išorėje, viskas žaliuoja, dainuoja, gražu, žydi, net ir papartis. Bet gerai tik ten, kur matome. Tai geriausias metas pamatyti kas negerai ir pakeisti. Mūsų gerumas atitinka mūsų matymą.

Mes turime septynis centrus ir septynis kūnus – fizinį, emocinį, proto – astralinį, širdies – mentalinį, sielos – dvasinį ir aukštesnius. Žmonės paprastai junta tik pirmuosius 2-3 kūnus. Gerai yra tik ten, kur juntame, matome ir patys galime pakeisti savo ir visų labui.

Meditacija yra geriausias būdas justi, pamatyti ir transformuoti. Net ir nežymus aukštesnių kūnų ir centrų pabudinimas, paaugimas ir subrendimas atneša daug sveikatos, gerovės, džiaugsmo ir laimės. Tai mūsų potencija ir šansas. Paprastai kas vieną meditacijos dieną pabunda vienas aukštesnis centras ir kūnas.

Pabudindami, transformuodami ir suderindami vis aukštesnius centrus ir kūnus sveikstame, ateina vis daugiau malonumo, turto, džiaugsmo, laimės, meilės, tylos ir ramybės, tiesos ir laisvės. Tai yra daugiau nei galima svajoti, viltis ar tikėti. Bet to negalima nei parduoti, nei perduoti; tai reikia patirti pačiam.

Kurse medituosime, praktikuosimės, dalysimės ir žaisime palaipsniui augdami, keisdamiesi ir busdami vis aukštesniame centre ir kūne. Tai darysime judėdami rezonansiškai vidun-išorėn pavieniui, porose ir grupėse.

Tuomet kūnų ir energijų jutimas ir transformacija yra lengva ir natūrali pasekmė, o gyvenimas natūraliai sušvinta sveikumu ir turtais, laime ir meile.



Praktikumą veda meditacijos meistras Prembuda ir meditacijos mokytoja Šaida.


Turėti asmens dokumentą, palapinę, miego, maisto, higienos reikmenis, rūbus. Meditacinės dalies dalyvio indėlis 40 EUR/dienai.

Tel. (8-5) 215 33 98; Mob. (8-685) 115 33








Naujos prekės
Sidabrinis amuletas 'Fėjos Pentagrama'
€21,00
Keramikinės runos
€14,90
Žalvarinės virgulės su mango medžio rankenomis (L)
€35,00
Žvakidė Pentagrama
€3,90
Ispalla incense Palo Santo & Eucalyptus smilkalai
€2,79
Lavos ir agato apyrankė
€16,90
Kristalų rinkinys "Meilei"
€7,90
Tiny Sportcar kontstruktorius Time For Machine
€15,66
Tank Т-34 kontstruktorius Time For Machine
€215,44
The Wizard of Oz knyga iliustruota Paolo Barbieri
€26,66

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish