Meditacijos mokykla / Meditacinė paskaita ir kursas              

Naujas geresnis gyvenimas - su mokslu ir meditacija

Meditacinė paskaita: 2018 m. sausio 26 d. (V) 18.30-20.00 val. 

Praktikumas: 2018 m. sausio 26-28 d. (V-VII); pradžia V 20:00 val.

Meditacijos centro Ojas Zenhole, Pavasario g. 21d, Vilnius.

Veda meditacijos meistras Prembuda ir meditacijos mokytoja Šaida.

 


Ar galime pasikeisti be nelaimės? Ar tiesa mums reikalinga tik tuomet, kai yra labai blogai? Nauji metai, kai gamta pradeda judėti iš vidaus išorėn, -  geriausia proga pakeisti gyvenimą į naują, geresnį ir laimingesnį.

Mūsų gyvenimą lemia ne kiti, o mūsų poelgiai. Jie negali būti darnūs, kol nesame pažinę savo jutimų ir emocijų, energijų ir proto, kuris nuolat tai užkietėja, tai viduriuoja. Protu pažįstame kūną, meditatyvia siela – kūną ir protą. Elgdamiesi nuoširdžiau ir sąmoningiau judame į darną su vidumi ir jau žemėje kuriame rojų.

Gamtoje ilgiau ir geriau gyvena tie gyvūnai, kurie ilgiau ir sėkmingiau mokosi. Kadangi mes naudojamės ir protu, tai mūsų gerovės ir laimės galimybės yra daug didesnės, bet ir pavojingesnės. Kaip svoris, jėga ir greitis. Protą ir sielą pažinti, vesti ir subalansuoti galima tik su lygybe bei meditacija – geriausia su dinamine meditacija. Tuomet viskas vyksta be diktatūrinės moralės ir daug džiugiau, lengviau ir laimingiau. Su įkvėpimu.

Pradėkime naują geresnį gyvenimą iš ten, kur esame, bet pagal prigimtį ir balansą taip, kaip ir kiekviena gyvybė nuo jos pradžios. Visa gyvybė junta nelygybę ir juda link lygybės. Ji taip evoliucionuoja. Visi turtai ir laimės, proto ramybė ir net įėjimas į širdį lengvi einant su lygybe. Tuo netikėkite, o abejokite, patikrinkite ir meditacijoje atrasite, kaip yra. Patyrimas ir įžvalga rodo, kad dabar geriausia mokytis įvairiose koncentracijos ugdymo mokyklose ir prie to pridėti Meditacijos mokyklą. Anksčiau pradėjus, anksčiau ateina gerovė ir laimė.

Šios meditacinės paskaitos ir kurso tema ir data yra geriausiai suderinta su gamta, Visata ir vidumi. Ieškotojas juose ras tai, kam yra pasiruošęs, ir galės pakeisti savo gyvenimą ir savijautą tiek giliai ir plačiai, kiek jis yra evoliucionavęs protu, siela ir sąmoningumu.

Paskaitoje ir kurse – vizija, įžvalgos ir pavyzdžiai, meditacijos ir meditacinės praktikos gerovei ir laimei.

Dalyvaujant visame meditacinių kursų cikle, greičiausia ir lengviausia pakeisti gyvenimą ir likimą!



Naujokai gali įsijungti į bet kurį Meditacijos mokyklos praktikumą. Prisistatymui ir susipažinimui su meditacinėmis taisyklėmis ir dėsniais atvykti prieš 15-30 min., apsirengus lengva higieniška apranga, turėti asmens dokumentą, kilimėlį. Meditacinis dalyvio indėlis 100 EUR.


"Meditacijos mokykla, meditacinės praktikos ir meditacija yra vieta ar tas būdas, kaip gyventi balanse arba su daugiau balanso", - meditacijos mokyklos dalyvė Agnė.

Meditacijos mokykla: turinys ir kursai


Tel. (8-5) 215 33 98; Mob. (8-685) 115 33








Naujos prekės
Ispalla incense 7 Days of Renewal smilkalai
€2,79
Kristalų rinkinys "Meilei"
€7,90
Oracle Of The Hekatean Path Kortos
€19,03
Skambantis Tibeto indas su Buda
€42,00 €59,00
Jungian Archetypes Oracle Kortos
€19,03
Tarot of a Moon Garden Borderless kortos
€37,36
Marvel Tank 2 kontstruktorius Time For Machine
€58,03
Nutrinamas pasaulio žemėlapis (Baltas) + mažas Jungtinės...
€27,79
Kali Oracle kortos
€31,35
Natūralus juodasis obsidianas
€3,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish