Meditacijos mokykla / Meditacinė paskaita ir kursas               

Tantra – moters ir vyro energijų ugdymas ir balansas

VILNIUJE: Meditacinė paskaita: 2018 m. gegužės 25 d. (V) 18.30-20.00 val. 
Praktikumas: 2018 m. gegužės 25-27 d. (V-VII) pradžia V 20:00  val.

Meditacijos centro Ojas Zenhole, Pavasario g. 21d, Vilnius.
Veda meditacijos meistras Prembuda ir meditacijos mokytoja Šaida.


Sanskrite tan-tra reiškia vidus ir laisvė. Tantra - vidaus ir energijų išlaisvinimas ir transformacija. Tam mes gimėme. Pavasaris - geriausias metas tantrai, nes tuomet gyvos energijos - seksualinė, kundalini, pyktis, baimė ir kitos yra aktyviausios. Arba jos sukurs mumyse pragarą, arba jas jusime ir transformuosime į džiaugsmą, turtą ir meilę. Energijai krintant, kūnas skauda, serga, pikta, nyku, kylant – sveikstame, džiugėjame, laimingėjame.

Praktikume per meditatyvų gyvų energijų jutimą, bendravimą, judesį, lietimą, žvilgsnį ir jų ugdymą aiškinsimės, ką geriau juntame ir galime pakeisti į sveikumą, džiaugsmą ir meilę ne per pastangas, mintį ar valią, o per natūralumą, sąmonę ir balansą.

Mokysimės kelti energijų kokybę meditacijomis, meditatyviu judesiu, veiksmu, žvilgsniu, žodžiu, lietimu, centravimusi ir kt. pavieniui, poroje ir grupėje. Namie ir darbe. Tai vyksta keičiant įpročius ir judesio bei elgesio modelius iš vidaus ir sąmonės. Taip sėkla virsta medžiu, liga – sveikata, o pyktis ir liūdesys – meile.

Pradžioje mokysimės justi, jausti ir matyti žemesnes energijas, po to jas keisti į vis aukštesnes. Išugdyti ir sujungti mažus raumenis ir didelius, išorinius ir vidinius, mažas energijas ir dideles, žemesnių kūnų ir aukštesnių subalansuotai – didelis iššūkis ir laimė. Tai trunka ne vieną gyvenimą, bet tai pereina per mirtį.

Vyriška ir moteriška energijos ir pusės jau yra mumyse. Vyrai geriau sukoncentruoja ir veikia per kūną, mintis, jėgas ir įtampas, moterys – geriau atsipalaiduoja ir veikia per energijas, jausmus, sroves ir jų tekėjimą.

Meilei ir laisvei turime pažinti abi puses – vyrišką ir moterišką. Išugdžius ir subalansavus visas energijas ir abi puses bent iki širdies pradedame kurti rojų - džiaugsmą ir ramybę vienumoje, poroje ir visuomenėje.

Dalyvaujant visame meditacinių kursų cikle greičiausia ir lengviausia pakeisti gyvenimą ir likimą!


"Meditacijos mokykla, meditacinės praktikos ir meditacija yra vieta ar tas būdas, kaip gyventi balanse arba su daugiau balanso", - meditacijos mokyklos dalyvė Agnė.

Naujokai gali įsijungti į bet kurį Meditacijos mokyklos praktikumą. Prisistatymui ir susipažinimui su meditacinėmis taisyklėmis ir dėsniais atvykti prieš 15-30 min., apsirengus lengva higieniška apranga, turėti asmens dokumentą, kilimėlį. Meditacinis dalyvio indėlis 100 EUR.

Plačiau

Meditacijos centras OJAS 
Mob.: (8-685) 11533, (8-619) 11551
Kaune mob.: (8-686) 52078 
www.ojasmc.eu








Naujos prekės
Lemūrijos krištolo kristalas
€8,00
Azurmalachitas
€59,00
Chalcedonas
€59,00
Piritas drūza
€109,00
Crystal Blessing kortos
€29,41
Erenberg Taro kortos
€30,75
Rožinio kvarco švytuoklė su čakrų grandinėle
€16,90
Švytuoklė iš pušies
€12,90
Lėkštelė arbatos maišeliui "Gyvybės medis"
€34,00
Sahumitos pundelis su Palo Santo smilkymui
€5,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish