Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

PUIKI DOVANA
Aragonitas
Ispanija

8,90

Į krepšelį


Aragonitas yra gražus kristalas, garsėjantis sudėtingais žvaigždžių pavidalo dariniais ir šiltomis žemiškomis spalvomis - nuo tamsiai rudos iki švelniai oranžinės. Šis mineralas labai vertinamas dėl savo įžeminančių savybių, suteikiančių stabilumo ir stiprybės streso ar permainų metu. Jis padeda užtikrinti pusiausvyrą ir susitelkimą, todėl idealiai tinka tiems, kurie siekia atrasti savo centrą ir išlaikyti emocinį atsparumą.

Aragonitas ypač naudingas energijai įžeminti ir chaotiškai aplinkai suteikti ramybės pojūtį. Jis padeda giliai atsipalaiduoti ir dažnai naudojamas meditacijos praktikoje, siekiant nuraminti protą ir skatinti vidinę ramybę. Be to, jis padeda išvalyti blokus, leidžia laisvai tekėti energijai ir skatina asmeninį augimą.

Aragonitas pasižymi ne tik energetinėmis savybėmis, bet ir įspūdinga kristaline struktūra, todėl jis yra nuostabus dekoratyvinis elementas. Jo žvaigždės formos suteikia natūralų grožį bet kuriai erdvei, todėl jis yra populiarus kolekcininkų ir tų, kurie nori pagražinti savo aplinką gamtos stiliumi, pasirinkimas. Aragonitas yra puikus palydovas tiems, kurie keliauja savęs pažinimo ir transformacijos keliu, suteikiantis ir stiprybės, ir ramybės.

Translated with DeepL.com (free version)

Čakra: Šaknies, Sakralinė.

Tai yra natūralūs akmenys, todėl kiekvienas yra unikalus ir gali turėti smulkių doubučių, intarpų - tai yra jų natūralaus grožio dalis. 

Ilgis: 3 - 4 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti