< Grįžti į sąrašą

Kristalų rinkinys 'Finansinei gerovei ir gausai'
AUM

11,90

Į krepšelį


Citrinas


Primenantis saulę ir ryškus, auksinis citrino švytėjimas yra susijęs su galinga teigiama energija ir saulės rezginio čakros atblokavimu. Kai pasinaudojame savo galingu energijos rezervu, kai atsikratome nepasitikėjimo savimi ir kai į gyvenimą pradedame žiūrėti su stipriu ‘aš galiu bet ką padaryti’ požiūriu – pradedame tiesiog švytėti.

 

Sodalitas

 

Sodalitas puikiai subalansuoja galvą ir širdį, o kalbant apie piniginius reikalus, labai svarbu yra gyvenime rasti ryšį tarp intuicijos ir loginio mąstymo. Sodalitas yra puikus pagalbininkas sprendžiant įvairias problemas, ir tai gali būti vienas iš naudingiausių įgūdžių gyvenime.  

 

Avantiurinas

 

Avantiurinas pasižymi energijos gausa, tačiau jo nauda yra daug platesnė nei tik finansinė gerovė. Tiems, kurie savo gyvenime nori daugiau: ar tai būtų daugiau meilės, daugiau laisvės, daugiau laiko, daugiau pasitikėjimo ar daugiau dvasingumo – avantiurinas yra mineralas būtent jums. Šis širdį gydantis kristalas puikiai pajaučia tikruosius mūsų sielos norus ir spinduliuoja juos į visatą. 






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Kristalų rinkinys 'Finansinei gerovei ir gausai'
€11,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish