Auros diagnostika


Aplink mus egzistuoja subtiliosios energijos, kurias galima užfiksuoti specialia aparatūra.

Auros fotografija suteikia galimybę objektyviai užfiksuoti žmonių, gyvūnų, augalų auras bei čakras, taip pat sužinoti savo fizinės, dvasinės, emocinės, psichinės sveikatos būklę. 

Padarius auros nuotrauką, kompiuterinė programa labai tiksliai nuskaito vyraujančių energijų vibracijas ir gautus duomenis paverčia spalvotu vaizdu (auros spalvomis) bei pateikia išsamias išvadas apie kiekvieno organo veiklą, sutrikimą, energinio pažeidimo laipsnį. Taigi auros diagnostika padeda užbėgti ligai už akių, pažinti savo energinį ir fizinį kūną, silpnąsias vietas.

Konsultuoja: Dr. Artūras Dabkevičius."Nuo vaikystės domėjausi psichologija, socionika, ezoteriniais mokslais, astrologija ir kt. Vėliau, jau studijuodamas fiziką, supratau, kad mokslas, nors ir daug ką gali paaiškinti, vis dėlto į daugelį klausimų dar nepajėgia atsakyti. Mano tikslas – parodyti žmonėms, kad nesame vien materija, kad aplink mus egzistuoja subtiliosios energijos, kurias galima užfiksuoti specialia aparatūra."

Auros diagnostika su komentaru ir konsultacija  - kaina 30 Eur.

Būtina išankstinė registracija.

Informacija ir registracija telefonu 8-686-52078







Publikacija: "Biolauko ir čakrų energetikos pokyčiai po sąmoningo kvėpavimo", t. m. dr. Artūras Dabkevičius 2015-11-04
Ezoteriniame centre „AUM“ buvo atlikta valandos laiko trukmės sąmoningo kvėpavimo – rebefingo sesija. Bioelektrografijos metodo pagalba buvo atliktas eksperimento dalyvių bioenergetikos tyrimas „prieš“ ir „po“ valandos trukmės gydančiojo kvėpavimo terapijos seanso. Skaityti toliau...







Naujos prekės
Karneolio apyrankė
€11,90
Crowley Thoth Premier Edition Taro kortos
€37,66
Celestinas (L)
€26,00
Avantiurinas (XL)
€9,00
Lemūrijos krištolo kristalas
€8,00
Azurmalachitas
€49,00
Chalcedonas
€59,00
Piritas drūza
€109,00
Crystal Blessing kortos
€29,41
Erenberg Taro kortos
€30,75

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish