< Grįžti į sąrašą

Cunningham's Encyclopedia of Magical Herbs
Llewellyn

27,29
336p.

Į krepšelį


Ar naudojate magiją su žolelėmis? Ar naudojate jas burtams, talismanams, ar tiesiog naudojate jų prigimtines galias? Jei neturite Cunninghamo "Magiškų žolelių enciklopedijos", nedelsdami ją įsigykite. Ši knyga tapo savo srities klasika. Paulas Beyerlis, gerbiamas žolelių autorius, ją vadina "...būtinu žinynu tiek žolininkystės, tiek magijos studentams... Skoto asmeninis žavesys dvelkia kiekviename puslapyje... Labai rekomenduoju šią knygą". O Džeinė Rožė (Jeanne Rose), garsi knygų apie vaistažoles autorė ir vaistažolių kurso kūrėja, sako: "Man patinka tokios knygos kaip ši... Knyga yra lengvai prieinama, lengvai skaitoma. Daugiau nei 200 000 žmonių jau turi šią knygą ir dažnai ja naudojasi.

Šiame knygos leidime (jis papildytas ir pataisytas minint 15-ąsias pirmojo leidimo metines) rasite daugiau kaip 400 žolelių magiškų savybių ir folklorą! Taip pat rasite vaistažolių sąrašus pagal jų magiškas galias, lytį, planetų valdovus ir kt. Bene svarbiausias sąrašas yra liaudiškų pavadinimų kryžminė nuoroda. Turėdami šią informaciją, žinokite, kad recepte, kuriame reikalaujama "bramble", reikia gervuogės. Arba, jei magija reikalauja "enebro", žinosite, kad tai yra kadagys.

Pagrindinė šios knygos dalis yra vaistažolių sąrašas. Prie kiekvienos iš jų pateikiami pavadinimai, asociacijos ir maginė atributika. Vijokliai gali būti naudojami apsaugai, sėkmei, meilei ir kt. Pirmuonys skirti apsaugai ir meilei. Česnakai skirti apsaugai, gydymui, egzorcizmui, geismui ir vagysčių prevencijai.

Ši knyga laikoma klasika. Su ja tikriausiai konsultuojamasi dažniau nei su bet kuria kita knyga šia tema. Jei norite sužinoti stebuklingų žolelių paslapčių, šią knygą būtina perskaityti!

Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.








Peržiūrėtos prekės
Cunningham's Encyclopedia of Magical Herbs
€27,29

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish