< Grįžti į sąrašą

The Eclectic Witch's Book of Shadows knyga
Llewellyn

28,89
288p.

Į krepšelį


Gražus ir gausus magiškos informacijos šaltinis "Eklektiškos raganos šešėlių knyga" puikiai tinka kuriant savo praktiką nuo pat pradžių. Šis vadovas parengtas pagal tradicinės Šešėlių knygos pavyzdį, tačiau jame yra daug vietos rašymui ir eskizams, todėl jį galima įvairiai pritaikyti. Populiari autorė ir eklektiška ragana Deborah Blake dalijasi savo išmintimi įvairiomis temomis, pvz:

Žvakių magija - Burtai - Žolelės - Akmenys - Magiški receptai - Ritualai - Užkalbėjimai - Dievai ir deivės - Šventės - Korespondencijos

Ši knyga, kurioje spalvotas iliustracijas pateikė žinoma dailininkė Mickie Mueller, leidžia lengvai ir smagiai praktikuoti raganavimą savo būdu. Atraskite užkalbėjimus, kurkite stebuklingus aliejus ir amuletus, dirbkite su įvairiomis priemonėmis, tokiomis kaip taro kortos, runos ir burtažodžiai. Ištirkite burtų, sapnų ir stichijų galią. Sužinokite virtuvės raganavimo ir šabo švenčių paslapčių. Deborah Blake padės jums paversti šią knygą savo Šešėlių knyga - naudokitės ja, kad galėtumėte mėgautis nuostabiomis patirtimis ir atradimais savo Amatų srityje.

Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.








Peržiūrėtos prekės
The Eclectic Witch's Book of Shadows knyga
€28,89

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish