< Grįžti į sąrašą

Gintarinis om simbolis
Lietuva

7,00

Į krepšelį


Vidinei - išorinei harmonijai ir sveikatai

OM arba AUM yra šventas garsas, kuris atlieka svarbiausios mantros vaidmenį. Skiemuo OM yra sudarytas iš trijų garsų a-u-m (sanskrito kalboje balsės a ir u susijungia ir tampa o), todėl jo trylypė natūra yra neatsiejama žvelgiant į simbolio prasmę. Jis simbolizuoja keletą svarbių triadų: 1. Tris pasaulius: Žemę, atmosferą ir dangų. 2. Tris svarbiausius Hinduizmo dievus: Brahma, Višnu ir Šivą. 3. Tris šventus Vedų raštus: Rigvedą, Jadžurvedą ir Samavedą.

Taip OM įkūnija visatos esmę. Jo reikšmę toliau gilina indų filosofinis įsitikinimas, kad pirma susikūrė garsas, o visata kilo iš jo.  Būdamas švenčiausiu garsu, „OM“ yra visatos ir visko, kas egzistuoja šaknis, kuri viską laiko kartu.

Pagal Mandūkja Upanišados pasakojimus super sąmoninga būsena ir viskas, kas buvo prieš ją yra OM dalis. Kiekvienas simbolis AUM tarime atlieka savo funkciją.

A (aaah) garsas reprezentuoja visatos kūrimo aspektą. Tai yra visų garsų pradžia, kuri mus sujungia su visata. Ši garso dalis padeda pajusti visą mus supantį pasaulį, padeda judėti vienybės link ir ieškant egzistencinių atsakymų.

U (oooh) simbolizuoja visatos energijos palaikymą ir subtilią proto energiją. Jis mus apjungia su suvokimu, kad esame kur kas daugiau nei tik tai, ką galime pamatyti ar pajusti. „U“ įžiebia šviesą, aiškumą, balansą ir gėrį.

M (mmmm) garsas charakterizuoja visatos ir mūsų minčių ir tikėjimo transformaciją. Jis padeda sulėtinti kasdienį gyvenimo ritmą ir pajusti vienybės su viskuo aplinkui jausmą.

Šis simbolis kabinamas namuose, mašinoje, erdvėje, kur Jūs užsiimate dvasinėmis praktikomis. Kiekvienoje aplinkoje jis gali rasti vietą ir prisidėti kuriant subalansuotą aplinką. Šio simbolio vibracijos skatins Jus nepamiršti svarbiausių dalykų – savirealizacijos ir balanso ieškojimo visakame. 

Gintaro amuletas veikia tarsi elektros kondensatorius, galintis pasikrauti ir savo šeimininkui padėti atsikratyti galimų energijos perteklių. Jis įžemina dvasinę energiją į fizinį kūną.

Gintaras žadina kūrybingumą ir padeda lengviau priimti neišvengiamus pokyčius gyvenime. Iš kūno gali pašalinti daug negatyvumo, prisidėti valant dvasią ir širdį. Padeda atskleisti senovės išmintį ir žinias, taip leidžia kūnui pačiam sugyti transformuojant energijas.

Baltijos gintaras yra labai vertinamas dėl savo aukštos kokybės.

Amuletas pagamintas iš natūralių medžiagų (medis, gintaras).

Prisitvirtina nuėmus apsauginę plėvelę, tiesiog prisiklijuoja. Galimybė nuimti ir vėl tvirtinti naujoje vietoje.

Pagaminta Lietuvoje






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Gintarinis om simbolis
€7,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish