< Grįžti į sąrašą

Tulsi medžio mala su angelitu ir amazonitu (AA kokybė)
Magiški aksesuarai

22,00

Į krepšelį


Mala iš pradžių yra hinduistinė ir budistinė maldos ir meditacijos priemonė. Ji naudojama mantroms skaičiuoti meditacijos metu. Mantra - tai žodžių rinkinys, dažnai iš sanskrito, kuris kartojamas kelis - tradiciškai 108 - kartus. Kartojant sutelkiamas dėmesys į žodžių prasmę ir vibraciją, galbūt kartu su lydinčia vizualizacija. Treniruojantis tokia meditacijos praktika, jūsų mintys nurimsta, o kūnas atsipalaiduoja. Šiais laikais mala taip pat nešiojama kaip mados aksesuaras.

Amazonitas skatina jumyse slypinčią vaikišką energiją ir padeda jums atskleisti savo šviesiąją ir džiaugsmingąją pusę. Tegul amazonito kristalas būna jūsų priminimas daugiau žaisti, linksmintis ir džiaugtis gyvenimu. Nebūkite tokie rimti! Išmokite šiek tiek atsipalaiduoti.

Galvokite apie angelitą kaip savo kristalinį angelą sargą. Jis skleidžia švelnias, raminančias vibracijas, kurių taip reikia norint nuraminti dvasią sunkiomis akimirkomis. Angelito gydomosios savybės padeda didinti sąmoningumą ir apsaugoti visą kūną. Jis skatina užuojautą, taiką ir padidina žmogiškumą. Angelitas yra galingas įrankis, padedantis įtampą, pyktį ir stresą paversti supratimu ir atleidimu.

  • Ilgis: 35 (cm).
  • Karoliukų išmatavimai: 0.8 (cm).
  • Kilmės šalis: Indija.







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Tulsi medžio mala su angelitu ir amazonitu (AA kokybė)
€22,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish