< Grįžti į sąrašą

Mukaito jaspio sfera (5 cm)
5 (cm)

26,00

Į krepšelį


Mukaito jaspis, pasižymintis gyvybingų, žemės spalvų gama, naudoja galingą žemės energiją ir taip padeda įžeminti ir sutelkti dvasią. Kaip stabilus ir patikimas palydovas, mukaito kristalas suteikia asmeninės galios ir valios - savybes, kurių reikia drąsai ir įžvalgumui stiprinti priimant svarbius gyvenimo sprendimus.

Kaip kavos puodelis sielai, mukaito kristalas yra puiki energijos suteikianti priemonė, kuri valo ir aktyvina šaknies čakrą, sakralinę čakrą ir saulės rezginio čakrą. Reikia dvasinio pakylėjimo? Mukaito kristalas skatina jus perimti likimą į savo rankas ir siekti didžiausių savo svajonių. Jis primena, kad esame savo gyvenimo šeimininkai ir laikas pradėti priimti svarbius sprendimus.

Galinga įžeminanti mukaito kristalo energija veda mus link pasirinkimų, kurie atspindi mūsų viltis, o ne baimes. Kaskart žvelgdami į mukaito kristalą, naudokite jo žemiškas vibracijas, kad primintumėte sau, jog niekada nesate per seni užsibrėžti dar vieną tikslą ar susikurti naują svajonę.

Diametras: 5 (cm).

Tai yra natūralūs akmenys, todėl kiekvienas yra unikalus ir gali turėti smulkių doubučių, intarpų - tai yra jų natūralaus grožio dalis. 






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Mukaito jaspio sfera (5 cm)
€26,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish