< Grįžti į sąrašą

Lepidolito plokštelė
Brazilija

16,00

Į krepšelį


Švelnių alyvinių atspalvių lepidolito akmuo, pažadėjęs padėti išgyventi pereinamuosius laikotarpius, naudojamas dvasiniam gydymui, nerimo bangoms įveikti, galvai ir širdžiai palaikyti ryšį ir bendradarbiauti su pasauliu po kojomis.

Lepidolitas garsėja harmoninga širdimi ir pusiausvyros šventimu. Kad ir kur būtumėte pasimetę, švelniai mirguliuojantis violetinis akmuo padės jums sugrįžti į gražią pusiausvyrą. Lepidolitas kviečia mus pertvarkyti savo energiją, kad būtume laisvi ir pasirengę paleisti visus minčių modelius, kurie jums nebetarnauja.

Lepidolitas yra nuostabus čakrų įkroviklis ir auros valiklis, nepamirškite, kad tai akmuo, kuris pasaldina jūsų suderinamumo pojūtį, o kad tai padarytų, jis susijungia su kiekvienu jūsų sielos centimetru, kad įsitikintų, jog jūsų nevaržo jokie blokai. Lepidolito akmenį verta turėti, kai jaučiatės iškritę iš tėkmės. Dar vadinamas perėjimo akmeniu, šis spindintis gydomasis kristalas padeda jums pereiti į naujo mėnulio fazes ir priimti permainų laikotarpį, kad ir koks sudėtingas jis iš pradžių atrodytų. Lepidolitas visa tai atlieka ne sunkiai, o švelniai, todėl jis yra vienas iš labiausiai raminančių ir sąmoningų akmenų.

  • Išmatavimai: 7 x 3 x 1.5 (cm).
  • Svoris: 60 (g).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Lepidolito plokštelė
€16,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish