< Grįžti į sąrašą

Natūralus coizitas
Norvegija

6,90

Į krepšelį


Coizitas (dar žinomas kaip Zoisitas) išraižytas iš giliausios žalios spalvos ir yra vienas gražiausių trečiosios akies čakros simbolių. Tie, kurie jau žengia dvasiniu keliu, labai mėgsta užuojautos energiją, kurią spinduliuoja zoisitas. 

Zoisitas kviečia mus leisti savo dvasiai skrieti laisvai. Jis primena mums, kad turime gerą protą ir gerą širdį ir galime eiti savo unikaliu keliu, nekenkdami niekam kitam. Jis skatina mus gyventi šia akimirka ir iš tiesų matyti grožį aplink mus. Tai akmuo, skirtas dvasiniam augimui ir gydymui, transformuojantis neigiamas vibracijas į teigiamą energiją. 

Zoisitas suteikia emocinės stiprybės didelio streso metu. Jis nuramina baimę, pyktį ir beviltiškumą ir primena, kad jau išgyvenome daugybę tokių laikų, todėl išgyvensime ir šį.  Šis brangakmenis mums šnabžda, kad gyvenimas vis dar yra saldus ir per daug brangus, kad jį švaistytume, gailėdamiesi savęs. Jis padeda mums išlikti pozityviems ir kupiniems vilties dėl ateities, o tuo pat metu išlikti akimirkoje ir susitelkti į tai, kas svarbiausia.







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Daugiau prekių iš "Coizitas"
Peržiūrėtos prekės
Natūralus coizitas
€6,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish